News

Accident spectaculos în Vaslui. O mașină a sărit de pe șosea și s-a înfipt într-un gard. Video

20.01.2021 | 11:15
Accident spectaculos in Vaslui O masina a sarit de pe sosea si sa infipt intrun gard Video
ADVERTISEMENT

Un accident spectaculos a avut loc miercuri dimineață pe un drum național din județul Vaslui. O mașină a sărit de pe șosea, s-a răsturnat și s-a înfipt într-un gard de beton de pe marginea carosabilului.

În urma evenimentului rutier, trei tineri au ajuns la spital. Imaginile cu accidentul arată cert că aceștia au avut mare noroc că încă mai sunt în viață.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit rapid cei de la ISU Vaslui care au mobilizat o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și echipaje specializate

Accident cumplit în Vaslui. O mașină s-a înfipt într-un gard de pe marginea șoselei

Trei persoane au fost rănite, miercuri dimineață, după un teribil accident rutier produs pe DN 24 A, pe rază comunei Muntenii de Sus, județul Vaslui, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

ADVERTISEMENT

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Muntenii de Sus, comuna Muntenii de Sus. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane.

La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism ieșit în afara carosabilului, răsturnat peste un gard din beton. În autoturism se aflau trei bărbați. Victimele (trei bărbați cu vârste de 33 ani, 30 ani și 27 ani) au fost extrase și predate echipajelor de pe ambulanțe”, anunță ISU Vaslui pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Care este starea victimelor

Potrivit sursei citate, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme în urma unui accident rutier.

Până la această oră, circumstanțele producerii acestui accident rutier încă sunt necunoscute, iar de instituțiile abilitate în acest sens au început demersurile pentru a afla cum a ajuns mașina celor trei bărbați să se înfigă în gardul de beton.

ADVERTISEMENT
Tags: