News

Accident spectaculos pe A1 București – Pitești, cu 5 mașini implicate. Un autoturism a fost strivit. Foto

Un accident spectaculos a avut loc, vineri, pe autostrada A1 București-Pitești. Cinci mașini au intrat în coliziune pe sensul de mers către Pitești.
21.10.2022 | 17:32
Accident cu 5 mașini pe autostrada A1 București - Pitești. Un vehicul a fost strivit în carambol. Sursa foto: infotrafic.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou carambol a avut loc pe autostrada A1 București-Pitești. Accidentul s-a semnalat la kilometrul 45, în zona localității Vânătorii Mari, județul Giurgiu.

Accident cu 5 mașini pe autostrada A1 București – Pitești. Un vehicul a fost strivit în carambol

Nu mai puțin de cinci mașini s-au lovit pe sensul de mers către Pitești. În urma evenimentului de vineri, o femeie a fost rănită.

ADVERTISEMENT

De suferit mai mult au avut autovehiculele implicate în coliziune. Una dintre maşini a fost pur și simplu strivită sub roțile unui SUV.

În imaginile publicate de Centrul InfoTrafic din cadrul Poliției Române se poate observa amploarea acestui accident de pe A1.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare.

Conform procedurilor, pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la trei dintre autoturisme.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestui accident, traficul rutier a fost oprit pe a doua bandă pe sensul către Pitești, circulându-se dirijat doar pe prima bandă. Poliția Română anunță că reluarea normală a circulației a avut loc după 30-45 de minute de la momentul accidentului.

Femeia rănită în accident, preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital

Singura victimă a acestui accident a primit îngrijiri medicale la fața locului. Ulterior, aceasta a fost preluată de un echipaj de pe Ambulanță și transportată la spital.

ADVERTISEMENT

Iată comunicatul ISU Giurgiu:

”O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe A1 București-Pitești, la km 45, pe sensul către Pitești.

În eveniment au fost implicate cinci autovehicule. Femeia rănită era pasageră într-una dintre mașini. Aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la trei dintre autoturisme și au acționat pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță”, a anunțat ISU.

ADVERTISEMENT