News

Accident spectaculos pe A3, la kilometrul 9. O persoană a fost rănită, trafic restricționat pe sensul Ploiești – București

Accident spectaculos pe A3, la kilometrul 9. O persoană a fost rănită, trafic restricționat pe sensul Ploiești - București după ce un autoturism s-a urcat pe un microbuz.
26.05.2023 | 13:21
Accident spectaculos pe A3 la kilometrul 9 O persoana a fost ranita trafic restrictionat pe sensul Ploiesti  Bucuresti
Accident spectaculos pe A3. Foto: B365.ro
ADVERTISEMENT

Accident spectaculos pe A3, la kilometrul 9. O persoană a fost rănită, trafic restricționat pe sensul Ploiești – București după ce un autoturism s-a urcat pe un microbuz. Accidentul a fost produs în cursul zilei, 16 mai, la ora 10:30, pe A3, județul Ilfov. Conform InfoTrafic, un microbuz s-a ciocnit de un autoturism.

Accident spectaculos pe A3, la kilometrul 9

Impactul a făcut ca mașina să încalece microbuzul, iar o persoană a fost rănită și a ajuns la Spitalul Floreasca. ”Este o tamponare. Pompieri se află la fața locului și asigură măsuri specifice de prevenire a incendiilor”, au spus transmis ISU București-Ilfov, citați de GÂNDUL.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 24 de ore, nu mai puțin de opt oameni erau implicați într-un accident pe DN1, la ieșirea din Corbeanca, spre sensul de mers în București. Doi dintre aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale. Martorii spun că nu mai puțin de 3 mașini au fost implicate în acest accident, după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate. La fața locului anchetatorii au făcut cercetări pentru a afla cu exactitate cauza accidentului.

Două dintre persoanele implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, iar la locul accidentului au ajuns două ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare. ”Sunt prezente două ambulanțe SMURD dar și un echipaj de descarcerare. În momentul de față, traficul pe DN1, pe sensul spre Capitală, este blocat. Sunt coloane uriașe de mașini care așteaptă ca autovehiculele implicate în accident să fie ridicate de pe carosabil. Se fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauza accidentului”, transmiteau autoritățile.

ADVERTISEMENT

Între timp, în Suceava, un microbuz în care se aflau 12 copii a fost implicat într-un accident la Suceava. Nu mai puțin de trei persoane au fost rănite, după ce microbuzul s-a ciocnit de un autoturism. În total 17 oameni au fost afectați de acest accident, iar la fața locului au intervenit pompierii militari.

Aceștia au trimis la locul accidentului o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, cu ajutorul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava. În microbuz se aflau 12 minori și 3 adulți, în timp ce în autoturism se aflau trei adulți.

ADVERTISEMENT

”ISU Suceava intervine la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.Doi adulți cu diferite traumatisme vor fi transportați la spital, iar un copil este asistat medical la locul evenimentului. Un accident în care au fost implicate un microbuz și un autoturism a avut loc joi dimineața pe raza localității Sadova din județul Suceava. Mai multe persoane au fost rănite”, a transmis ISU Suceava.

De altfel, așa cum FANATIK arăta, în țara noastră au loc anual 30.000 de accidente și aproape 2.000 de persoane își pierd viața. E vorba practic de 5 oameni care mor la fiecare 24 de ore, cinci persoane care nu mai ajung niciodată acasă. Totul din cauza unui cumul de factor, primul fiind lipsa infrastructurii.

ADVERTISEMENT

Desigur, contează foarte mult și lipsa de disciplină a șoferilor români, dar și starea drumurilor, densitatea traficului, consumul de alcool și caracteristicile geografice României. Problema e că politicienii nu fac nimic ca să schimbe dramatic această situație, sau cel puțin să o amelioreze. Astfel, zi de zi au loc accidente și oameni nevinovați mor pe șoselele patriei noastre.

ADVERTISEMENT