Accident în tabăra de copii: trei micuţi au fost spulberaţi de o maşină

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
19/07/2016, 08:00
Accident în tabăra de copii: trei micuţi au fost spulberaţi de o maşină

Accident grav, aseară, la Poiana Pinului, în judeţul Buzău. Trei adolescenţi au fost spulberaţi de o maşină pe drumul judeţean 203 C. Tinerii, un băiat şi două fete, aflaţi într-o tabără, ieşiseră să se plimbe după masa de seară. Cel care a provocat accidentul este un şofer de 21 de ani, din localitatea Mierea.
Şoferul de 21 de ani se întorcea de la o piscină. A pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat în grupul de copii de pe marginea drumului.

Aceştia tocmai finalizaseră un proiect de voluntariat, organizat de Direcţia de Tineret şi Sport, şi ieşiseră la o plimbare de seară. Astăzi ar fi trebuit să revină acasă.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×