News

Accident teribil cu un ATV, din cauza vitezei prea mari. Un tânăr de 27 de ani a decedat pe loc

28.05.2020 | 21:14
Accident teribil cu un ATV din cauza vitezei prea mari Un tanar de 27 de ani a decedat pe loc
Accident teribil cu un ATV, din cauza vitezei prea mari. Un tânăr de 27 de ani a decedat pe loc. Sursa foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Un accident teribil în care a fost implicat un ATV a avut loc în Sighetu Marmației, în urma căruia un tânăr de 27 de ani a decedat pe loc.

Accident teribil cu un ATV, la Sighetu Marmației

În tânăr de 27 de ani a decedat în urma unui accident în care a fost implicat ATV-ul pe care acesta îl conducea, informează site-ul Observator.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a murit pe loc, potrivit polițiștilor din cadrul IPJ Maramureș , după ce acesta s-a izbit cu un ATV într-o caroserie auto ce era parcată pe un trotuar. Incidentul a avut loc joi după-amiaza, pe strada Valea Hotarului din Sighetu Marmației.

Reprezentanții oamenilor legii spun că tânărul conducea cu viteză, de unde a și rezultat impactul puternic cu mașina parcată pe trotuar.

ADVERTISEMENT

Bărbatul venea dinspre strada Iapa spre strada Avram Iancu din Sighetu Marmației, doar că la un moment dat a pierdut controlul ghidonului ATV-ului pe care îl conducea.

Întrucât carosabilul era umed în urma ploilor căzute recent, tânărul de 27 de ani nu a mai putut redresa la timp vehiculul.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, impactul a fost devastator, iar bărbatul în cauză a fost proiectat într-o autoutilitară.

Tânărul de doar 27 de ani a decedat pe loc, astfel că nu s-a mai putut face nimic pentru el, iar ATV-ul a fost distrus în totalitate, au transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții IPJ Maramureș au mai anunțat că a în acest caz a fost întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: