News

Accident teribil în Bistrița. O persoana a murit si alte 4 sunt rănite, după ce o mașină a fost spulberată de un camion

15.08.2020 | 10:46
Accident teribil in Bistrita O persoana a murit si alte 4 sunt ranite dupa ce o masina a fost spulberata de un camion
ADVERTISEMENT

Un bărbat a murit și patru sunt rănite după un accident groaznic produs în Bistrița. Printre victime se numără trei copii care au fost transportați în stare gravă la spital.

Mașina în care se aflau victimele a lovit un parapet metalic și a ricoșat într-un camion, impactul fiind fatal pentru șofer.

ADVERTISEMENT

Autoturismul era condus de un bărbat de 45 de ani din Baia Mare, care ar fi scăpat controlul mașinii pe raza localității Uriu din Bistrița-Năsăud și s-a ciocnit de un parapet metalic.

Accident groaznic în Bistrița, soldat cu 4 răniți și un mort

În urma impactului puternic, autoturismul a fost proiectat pe contrasens unde a fost lovit de un camion, potrivit Bistrițeanul.

ADVERTISEMENT

În mașină se aflau șoferul în vârstă de 45 de ani, alături de o femeie de 45 de ani și trei fete de 3, 14 și 17 ani.

Salvatorii au scos din mașină femeia și cele trei fete, însă nu au mai putut face nimic pentru șoferul omorât de impactul violent.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au fost direcționate echipaje de pompieri, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor SMURD, două ambulanțe SAJ dar și polițiștii Serviciului Rutier, de la Formațiunea Rutieră Beclean și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș, conform sursei citate.

„Conform primelor verificări efectuate, un bărbat de 45 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Cluj, cel mai probabil din cauza oboselii, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi acroșat un parapet metalic de pe marginea drumului, după care ar fi fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un camion care tracta o semiremorcă și care era condus de un bărbat de 27 de ani, din Petreștii de Jos, județul Cluj”, precizat Crina Sîrb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

ADVERTISEMENT

Pompierii au încercat resuscitarea timp de mai multe minute, însă fără succes, astfel că a fost constatat decesul.

Conform România TV, femeia și fetița de 3 ani au fost transportate la UPU Dej, în timp ce celealte două fete, de 14 și 17 ani, au ajuns la UPU SMURD Bistrița.

Starea fetei de 17 ani s-ar fi agravat, astfel că echipajul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița Năsăud a luat decizia să o intubeze.

ADVERTISEMENT
Tags: