News

Accident teribil în Bacău. O mașină cu patru persoane a căzut într-o râpă. Doi pasageri au murit

Doi oameni au murit și alți doi au fost răniți după un accident grav petrecut în Bacău. Mașina acestora a căzut într-o râpă.
20.06.2021 | 16:39
Accident teribil in Bacau O masina cu patru persoane a cazut intro rapa Doi pasageri au murit
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie petrecută pe șoselele din țară. Duminică după amiază, în jurul orei 14:00, polițiștii băcăuani au fost sesizați prin 112 în legătură cu producerea unui grav eveniment rutier.

Un teribil accident a fost consemnat pe DN 11, în comuna Bogdănești. Un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul mașinii și a căzut într-o râpă.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, două dintre cele patru persoane aflate în autovehicul au murit, iar alte două sunt rănite.

Accident grav la Bacău. Două persoane au murit după ce au căzut cu mașina într-o râpă

Victimele accidentului din Bacău sunt un tânăr de 19 ani și o femeie de 53 de ani. Șoferul și un pasager de 42 de ani au fost răniți.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Bacău, ”din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, un conducător auto de 22 de ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 11, din direcția Brașov către Onești, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din impact a rezultat decesul a două persoane, un tânăr de 19 ani și o femeie de 53 de ani și rănirea conducătorului auto și a unui pasager de 42 de ani”.

ADVERTISEMENT

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, scrie Bacău.net.

Amplă desfășurare de forței la accidentul din Bacău

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN 11, între Onești și Târgu Secuiesc, la kilometrul 122+200 de metri, în comuna Bogdănești, din județul Bacău.

ADVERTISEMENT

La locul tragediei s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție și salvare. Acestea au fost echipate cu utilaje de descarcerare.

Inițial, două persoane au fost resuscitate la fața locului, a treia persoană fiind transportată la spital, iar cea de-a patra persoană a fost descarcerată și evaluată medical.

Traficul rutier a fost întrerupt pe ambele sensuri, după ora 14:00, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

ADVERTISEMENT