News

Accident teribil în Botoșani. O mașină, distrusă în totalitate. O persoană a murit și două sunt grav rănite

Un teribil accident a avut loc miercuri în județul Botoșani. O persoană a murit și două sunt grav rănite, după ce mașina lor s-a făcut praf pe o șosea.
07.07.2021 | 08:30
Accident teribil in Botosani O masina distrusa in totalitate O persoana a murit si doua sunt grav ranite
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav a avut loc miercuri dimineață în județul Botoșani. În urma evenimentului rutier, un tânăr a murit pe loc, iar alți doi au fost grav răniți, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU).

Mașina în care se aflau cei trei tineri a fost distrusă complet după ce a părăsit carosabilul și a intrat într-un copac de pe marginea șoselei.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Botoșani. Un tânăr a murit și alți doi au fost grav răniți. Mașina acestora, distrusă în totalitate

Accidentul mortal a fost consemnat în localitatea Călinești, care aparține de orașul Bucecea, în jurul orei 6.00.

În eveniment a fost implicată o singură mașină, în care se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 ani.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers. Autoturismul a părăsit drumul și a intrat cu viteză în coliziune cu un copac situat pe margine. În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat înapoi pe șosea.

Accident teribil în Botoșani. O mașină, distrusă în totalitate. O persoană a murit și două sunt grav rănite. Sursa foto: monitorulbt.ro

În urma unui apel la 112 la faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare şi una cu apă și spumă și trei ambulanţe și au constatat că în autoturismul izbit în copac erau 2 persoane încarcerate. Cea de-a treia fusese aruncată afara din mașină în urma impactului.

ADVERTISEMENT

Echipele de salvare i-au scos pe cei doi tineri, de pe scaunele din fața şi ambii au fost preluaţi de echipajele Serviciului Judeţean de ambulanţă.

Accident teribil în Botoșani. O mașină, distrusă în totalitate. O persoană a murit și două sunt grav rănite

Din păcate, pentru şofer nu s-a mai putut face nimic și s-a declarat decesul. Ceilalți doi, dintre care unul în stare gravă, au fost transportaţi la spital. Tinerii au vârste cuprinse între 20 și 27 ani.

ADVERTISEMENT

Imagini terifiante de la locul accidentului

Imaginile surprinse la locul accidentului arată gravitatea evenimentului rutier din această dimineață.

Mașina în care se aflau tinerii este complet distrusă. Din ea au mai rămas doar fiare contorsionate. Motorul, roțile și alte părți din carosabil sunt împrăștiate pe câmp și pe șosea.

”În autoturismul izbit în copac erau două persoane încarcerate. A treia era în afara mașinii. Pompierii au scos pe cei doi tineri de pe scaunele din față.

Toate victimele au fost preluate de echipajele SAJ. Pentru unul s a declarat decesul, ceilalți doi, din care unul în stare gravă, sunt în drum spre spital”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani, conform ȘtiriBotoșani.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: