ADVERTISEMENT
News

Accident teribil în București! O ambulanță s-a răsturnat după impactul cu un BMW. Video

Autor: Alexandru Năstase | 19.11.2020 | 09:45
Accident teribil în București! O ambulanță s-a răsturnat după impactul cu un BMW. Video
Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineții. Sursa foto - facebook

Accident teribil în București! Incidentul rutier s-a petrecut la primele ore ale dimineții. O ambulanță s-a răsturnat, pur și simplu, după impactul cu un autoturism marca BMW. Din primele informatii nu există victime.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc la intersecția dintre bulevardul Bucureștii Noi cu Str. Laminorului. În primele imagini, postate de martori ai evenimentului rutier, se vede cum ambulanța a ajuns pe un escuar. Șoferul și asistenta medicală au fost scoși din mașină de către trecători!

În fotografiile postate chiar de martori ai evenimentului apare și BMW-ul destul de șifonat și el în urma impactului violent.

Accident cu o ambulanță în București!

Cei prezenți au alertat imediat numărul de urgență 112 și au anunțat accidentul. La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri, dar și o altă ambulanță.

ADVERTISEMENT

De remarcat că în ambulanță nu era niciun pacient în momentul incidentului rutier. Cel mai probabil, medicii se întorceau de la un caz rezolvat către spital.

Conform primelor informații, conducătorul auto al BMW-ului nu ar fi observat semnalele luminoase ale ambulanței și a pătruns în intersecție.

În același timp a făcut-o și Salvarea și a rezultat incidentul rutier. Cei doi șoferi ar fi încercat să se evite, dar timpul și spațiul au fost insuficiente pentru efectuarea manevrelor necesare.

ADVERTISEMENT

Oamenii din zonă spun că au auzit o bubuitură serioasă și au ieșit într-un suflu la balcoane să vadă ce anume s-a petrecut.

Puținii trecători care se aflau pe stradă la acea oră au venit imediat să-i ajute pe cei implicați în accident.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT