News

Accident teribil în Constanţa. Un tânăr de numai 23 de ani a murit pe loc

06.12.2020 | 18:59
Accident teribil in Constanta Un tanar de numai 23 de ani a murit pe loc
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier soldat cu moartea unui tânăr de 23 de ani s-a produs duminică, în jurul orei 17:00, pe Drumul Național 3, între localităţile Ciocârlia şi Cobadin, judeţul Constanţa. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 25 de ani a intrat în coliziune cu un copac.

În urma impactului, alte două victime au rămas captive printre fiarele contorsionate ale automobilului și au avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Potrivit autorităților, printre ele se numără și un copil de 9 ani care a suferit traumatism de membru superior și membru inferior.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul eveniment rutier.

Accident rutier în Constanța. Un tânăr de 23 de ani a încetat din viață

Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 3, între localitățile Ciocârlia și Cobadin.

ADVERTISEMENT

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac.

La fața locului au intervenit următoarele forțe: o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o autospecială transport personal și victime multiple, o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost solicitate un echipaj de prim ajutor SMURD B și două echipaje ale SAJ Constanța. Din primele informații, sunt trei persoane încarcerate, dintre care un copil.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat, de 23 de ani, precum și vătămarea corporală a 2 pasageri”, a declarat Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea.

ADVERTISEMENT

Potrivit Dianei Claudia Tătărici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al județului Constanța, în urma accidentului au rezultat trei victime. Este vorba despre un pacient decedat, un pacient conștient cu politraumă majoră și un pacient de 9 ani traumatism membru superior și membru inferior, conștient.

Cele două victime conștiente sunt transportate la Spitalul Județean, a transmis medicul. Între timp, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT
Tags: