News

Accident teribil în Dolj. Doi oameni au murit pe loc, în urma coliziunii dintre două TIR-uri și două autoturisme. Video

Accident cu două TIR-uri și o mașină, în Dolj. Doi oameni au murit pe loc.
29.06.2021 | 17:21
Accident teribil in Dolj Doi oameni au murit pe loc in urma coliziunii dintre doua TIRuri si doua autoturisme Video
ADVERTISEMENT

Un accident rutier teribil care a avut loc în dupa-amiază zilei de marți a luat viețile a două persoane. Tragedia a avut loc în Dolj, în urma coliziunii dintre două TIR-uri și un autoturism.

Doi oameni au murit pe loc în urma acestui accident din Dolj

Cei care și-au pierdut viața sunt un bărbat și o femeie. Aceștia aveau aproximativ 65 și respectiv 61 de ani. Din păcate, ei au murit pe loc în urma accidentului rutier.

ADVERTISEMENT

De vină pentru acest eveniment rutier ar fi șoferul unui autoturism, care a intrat în plin într-un TIR, care circula pe contrasens. Apoi, acesta din urmă a intrat în coliziune cu un alt TIR, iar o altă mașină care circula din spatele său l-a lovit și pe acesta.

Accident în lanț în Dolj. Două TIR-uri și două mașini implicate

„Poliţiştii au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, pe DE 70, pe raza comunei Leu, din direcţia Caracal către Craiova, în care se afla şi o femeie de aceeaşi vârstă, pasager dreapta faţă, ambii din Craiova, a intrat în coliziune cu un TIR care circula din sens opus.

ADVERTISEMENT

Tirul care circula în direcţia Craiova către Caracal, a intrat în coliziune cu un alt TIR care circula din sens opus, cel din urmă fiind lovit din spate de un autoturism.

În urma evenimentului rutier, din păcate, două persoane au decedat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

ADVERTISEMENT

România, în topul accidentelor rutiere din Europa

Cercetările sunt în plină desfășurare în acest caz și oamenii legii au transmis că a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Vinovatul din acest caz urmează să fie găsit și tras la răspundere, după ce vor fi colectate toate datele despre acest caz, în care doi oameni și-au pierdut viața.

ADVERTISEMENT

România este într-un top rușinos al accidentelor rutier din Uninea Europeană, unde ocupă un loc fruntaș. De altfel, România este țara în care sunt cei mai mulți morți pe autrostrăzi.

Chiar ieri, 28 iunie 2021, un bărbat a murit în urma unui accident rutier tragic. El a lăsat în urmă zece copii. Se întorsese din străinătate cu bani pentru a construi o casă pentru familia lui, dar nu a mai apucat să o facă, deoarece și-a găsit fârșitul printre fiare.

ADVERTISEMENT