News

Accident teribil în Gorj. Trei răniți, printre care un copil de patru ani, după o ciocnire dintre un TIR și o mașină

30.06.2020 | 22:31
Accident teribil in Gorj Trei raniti printre care un copil de patru ani dupa o ciocnire dintre un TIR si o masina
ADVERTISEMENT

Trei răniți în urma unei coliziuni dintre un TIR și o mașină, pe o șosea din județul Gorj. Printre victime se află și un copil de patru ani, potrivit datelor prezentate de reprezentanții ISU.

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului produs pe o șosea din Gorj, după ce un autoturism s-a ciocnit de un TIR în localitatea Vlăduleni.

ADVERTISEMENT

Potrivit Digi 24, victimele sunt cei doi șoferi și copilul unuia dintre ei, un băiat de 4 ani.  Victimele au fost transportate la spital pentru a primi sprijin de urgență.

Accident groaznic în Gorj, după ciocnirea dintre un TIR și o mașină

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat de 46 de ani, din comuna Turcinești, conducea o autoutilitară cu semiremorcă din direcția Rovinari către Bâlteni, nu ar fi redus viteza și ar fi intrat un coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din comuna Bâlteni, lovindu-l în partea din spate.

ADVERTISEMENT

Ultimul autoturism se deplasa în aceeași direcție și urma să efectueze un viraj la stânga. În urma impactului, șoferul de 46 de ani și fiul său, de patru ani, care se afla în autoutilitară, precum și cel de-al doilea șofer au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, pentru Mediafax.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii vor continua cercetările și vor întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Știre în curs de actualizare

Tags: