News

Accident teribil în județul Neamț! Patru tineri au murit zdrobiți sub un TIR. Foto

03.07.2019 | 08:56
Accident teribil in judetul Neamt Patru tineri au murit zdrobiti sub un TIR Foto

Un accident teribil a avut loc în județul Neamț, mai exact pe raza localității Bistricioara, în comuna Ceahlău. Din păcate patru tineri au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR parcat. Trei dintre ei aveau 20 de ani, în timp ce al patrulea abia împlinise 18 ani. Victimele au fost scoase din fiarele contorsionate ale mașinii, dar medicii n-au mai avut ce face decât să constate decesul.

Accident teribil în județul Neamț!

Accidentul s-a produs în jurul orei 4 dimineața. Băieții veneau de la o benzinărie din zonă unde au stat de vorbă și au consumat un suc. Cei patru mai aveau aproximativ 200 de metri până să ajungă acasă. Din nefericire, într-un moment de neatenție și din cauza vitezei, șoferul, care avea permis de conducere de câteva luni a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a derapat și a intrat într-un TIR parcat în afara părții carosabile.

Vecinii alarmați de zgomotul produs au ieșit să vadă ce s-a întâmplat. Tot ei au fost cei care au sunat la numărul de urgență și au anunțat nenorocirea. La fața locului s-au deplasat echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț. Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au încercat să stabilească și cauzele accidentului.

Accident teribil în județul Neamț! Accident
Mașina tinerilor s-a oprit sub un TIR. Sursa foto – stiri-neamț.ro

Patru tineri au murit zdrobiți sub un TIR

Conform oamenilor legii, un tânăr de 20 de ani din comuna Ceahlău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 155 F, în localitatea Bistricioara, pe un sector de drum în aliniament, pe fondul vitezei excesive, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, moment în care a părăsit partea carosabilă prin stânga direcției de mers, intrând în coliziune cu un gard și cu semiremorca unui TIR, staționat în afara părții carosabile.

Din impact a rezultat decesul atât a conducătorului auto cât și a altor trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, toți din Ceahlău, pasageri în același autoturism. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.