News

Accident teribil în Piatra Neamț. Un șofer a murit după ce mașina s-a făcut praf

08.06.2020 | 09:22
Accident teribil in Piatra Neamt Un sofer a murit dupa ce masina sa facut praf
ADVERTISEMENT

Un accident teribil s-a produs duminică seara în Piatra Neamț. Un șofer în vârstă de 67 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un pod, impactul fiindu-i fatal.

Accident teribil în Piatra Neamț. Un șofer a murit după ce mașina s-a făcut praf

Seria accidentelor grave din România a continuat și în primul weekend fără restricții de circulație. Un accident deosebit de grav a avut loc duminică seară în Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT

Un șofer de 67 de ani și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul asupra volanului şi s-a oprit cu mașina frontal în capul unui pod.

Accidentul, care a avut loc la ieșirea spre localitatea Girov, a fost atât de violent încât autoturismul a fost distrus în totalitate, iar bărbatul a rămas captiv între fiare.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața tragediei au ajuns echipe de la pompieri și de la descarcerare pentru a încerca să-l salveze pe pasager.

Bărbatul a decedat la spital

Transportat de urgență la spital, bărbatul implicat în accident nu a mai putut fi salvat, asta în ciuda faptului că dăduse inițial semne de revenire după ce a fost scos dintre fiarele mașinii.

ADVERTISEMENT

”La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15 D, in localiteatea Girov.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 67 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe DN 15 D, pe direcția Roman – Piatra Neamț, pe un segment de drum curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un capăt de pod.

ADVERTISEMENT

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii, cu exactitate, a dinamicii producerii evenimentului, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtător de cuvânt IPJ Neamt pentru TvNeamț.

ADVERTISEMENT