News

Accident teribil în Ploiești. O femeie şi fiica ei au fost lovite pe trecerea de pietoni

Accident teribil în Ploiești în urmă cu puțin timp. O femeie şi fiica ei au fost lovite pe trecerea de pietoni de un șofer neatent.
18.03.2023 | 21:56
Accident teribil in Ploiesti O femeie si fiica ei au fost lovite pe trecerea de pietoni
Accident grav în Ploiești. Sură foto: phonline, spotmedia.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accident teribil în Ploiești în urmă cu foarte puțin timp. O femeie și fiica ei au ajuns să fie lovite de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni sâmbătă seară. Ambele traversau o stradă destul de circulată din oraș, iar un șofer neatent nu le-a acordat prioritate.

Accident teribil în Ploiești sâmbătă seară

Accidentul s-a produs pe Şoseaua Nordului din Ploieşti, iar femeia, în vârstă de 40 de ani și fiica ei de doar 6 ani au fost lovite chiar în timp ce traversau strada. La volanul mașinii cu pricina se afla un tânăr de doar 24 de ani, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, polițiștii mai povestesc că tânărul a fost testat și cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Astfel, acesta nu a consumat alcool în momentul în care se afla l-a volan și le-a lovit pe cele două din plin.

Accidentul a fost văzut și de mai multe persoane care se aflau în acea zonă. Martorii au povestit că mama și fiica se aflau pe trecerea de pietoni. De cealaltă parte, șoferul ar fi intrat pe linia de tramvai cu viteză și le-a lovit din plin pe cele două.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește starea celor două victime, mama, în vârstă de 40 de ani se află în stare gravă. De cealaltă patra, fiica sa, în vârstă de doar șase ani este în stare stabilă, ambele fiind transportate de urgență la spital.

O femeie a fost spulberată de un tir pe trecerea de pietoni

Menționăm că acesta este cel de-al doilea eveniment de acest tip din ultima săptămână. În urmă cu doar o zi, un alt incident grav s-a produs în Chitila. Accidentul a avut loc tot pe o trecere de pietoni, iar două adolescente de doar 17 ani au fost lovite din plin.

ADVERTISEMENT

La volanul mașinii se afla însă o femeie. Și în cazul lor, una dintre victime a avut nevoie de resuscitare și a fost intubat ulterior. Cealaltă tânără în schimb, a fost grav rănită, având nevoie de îngrijiri medicale. La fel ca și la accidentul de la Ploiești, șoferița a fost și ea testată, însă a rezultat că nu a consumat alcool.

Un accident cu mult mai grav s-a produs și la finele lunii februarie, tot pe o trecere de pietoni. S-a întâmplat în Târgu Mureș, iar o femeie a ajuns să fie spulberată de un șofer de tir în timp ce traversa strada. În cazul ei însă, lucrurile au fost diferite, aceasta fiind declarată decedată.

ADVERTISEMENT

Evenimentul teribil a fost surprins de camera de supraveghere din zonă. Conform imaginilor, femeia respectivă a traversat în fugă trecerea de pietoni și nu s-a asigurat. De cealaltă parte, șoferul de tir și-a continuat drumul și nici măcar nu a observat că accidentat mortal o persoană.

ADVERTISEMENT