Accident teribil, la New York: un autobuz plin cu turişti a intrat într-un copac: 13 răniţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 14:16
Accident teribil, la New York: un autobuz plin cu turişti a intrat într-un copac: 13 răniţi GALERIE FOTO

Cel puţin 13 turişti au fost răniţi ieri la New York, după ce autobuzul în care se aflau a intrat într-un copac, în apropiere de Central Park, au anunţat autorităţile locale, potrivit The Wall Street Journal.

Accidentul a avut loc pe Fifth Avenue, în apropiere de strada 63 East, a anunţat poliţia.

Şoferul a declarat anchetatorilor că accidentul a avut loc după ce a fost nevoit să vireze brusc pentru a evita coliziunea cu un taxi.

O investigaţie privind circumstanţele accidentului este în curs de desfăşurare.

Oficialii au declarat pentru The New York Post că persoanele rănite au fost transportate la spitalele locale, în stare stabilă.

În urma accidentului, 11 persoane au suferit răni minore, iar alte două au fost rănite mai grav, însă viaţa nu le este pusă în pericol, a mai spus poliţia.

Sursă: realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×