Sporturi

Accident teribil la Transilvania Rally! Piloții au fost transportați la spital

26.09.2020 | 16:33
Accident teribil la Transilvania Rally Pilotii au fost transportati la spital
ADVERTISEMENT

Un accident teribil a avut loc la Transilvania Rally, iar piloții implicați au fost transportați de urgență la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Cluj-Napoca.

Echipajul format din Eugen Cărăgui şi Robert Fus, pe o maşină Peugeot 208 R2, a ieşit în decor, sâmbătă, în ziua a doua a Transilvania Rally.

ADVERTISEMENT

Anterior, şi echipajul Alex Piţigoi/Toni Avram a suferit un accident în competiția care se desfăşoară în judeţul Cluj.

Transilvania Rally, marcat de un accident grav

”De la Unitatea de Primiri a Urgenţelor Cluj-Napoca am fost informaţi că: în urma investigaţiilor medicale reiese că pilotul Eugen Cărăgui nu are nicio fractură şi niciun organ intern afectat în urma ieşirii în decor”, au anunțat după accident organizatorii Transilvania Rally pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

”A suferit, totuşi, o lovitură puternică care i-a provocat o fisură la o vertebră. Va avea nevoie de o perioadă de repaus, dar se va reface fără urmări. Copilotul Robert Fus nu a suferit nicio leziune”, au mai scris aceștia.

În urma acestui accident, probele speciale cu numere 5 și 6 s-a anulat, dar mașinile vor trece în regim de etapă.

ADVERTISEMENT

Proba următoare a Total Transilvania Rally powered by Ford Performance este speciala 7 Dângău 2, iar prima mașină va lua startul în acestă probă cu o orecare întârziere.

Anterior, a avut loc un accident şi în timpul PS4 Floreşti, în care a fost implicat echipajul numărul 48, Alex Piţigoi şi Toni Avram, pe un Porsche 911 GT3.

ADVERTISEMENT

Echipajul se află în afara oricărui pericol, dar PS4 Floreşti a fost anulată.

Tags: