ADVERTISEMENT
Sporturi

Accident teribil la Transilvania Rally! Piloții au fost transportați la spital

Autor: Traian Terzian | 26.09.2020 | 16:33
Accident teribil la Transilvania Rally! Piloții au fost transportați la spital
Un accident teribil a avut loc la Transilvania Rally, iar piloții implicați au fost transportați de urgență la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Cluj-Napoca. Sursă foto: Facebook Transilvania Rally

Un accident teribil a avut loc la Transilvania Rally, iar piloții implicați au fost transportați de urgență la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Echipajul format din Eugen Cărăgui şi Robert Fus, pe o maşină Peugeot 208 R2, a ieşit în decor, sâmbătă, în ziua a doua a Transilvania Rally.

Anterior, şi echipajul Alex Piţigoi/Toni Avram a suferit un accident în competiția care se desfăşoară în judeţul Cluj.

ADVERTISEMENT

Transilvania Rally, marcat de un accident grav

”De la Unitatea de Primiri a Urgenţelor Cluj-Napoca am fost informaţi că: în urma investigaţiilor medicale reiese că pilotul Eugen Cărăgui nu are nicio fractură şi niciun organ intern afectat în urma ieşirii în decor”, au anunțat după accident organizatorii Transilvania Rally pe pagina de Facebook.

”A suferit, totuşi, o lovitură puternică care i-a provocat o fisură la o vertebră. Va avea nevoie de o perioadă de repaus, dar se va reface fără urmări. Copilotul Robert Fus nu a suferit nicio leziune”, au mai scris aceștia.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident, probele speciale cu numere 5 și 6 s-a anulat, dar mașinile vor trece în regim de etapă.

Proba următoare a Total Transilvania Rally powered by Ford Performance este speciala 7 Dângău 2, iar prima mașină va lua startul în acestă probă cu o orecare întârziere.

ADVERTISEMENT

Anterior, a avut loc un accident şi în timpul PS4 Floreşti, în care a fost implicat echipajul numărul 48, Alex Piţigoi şi Toni Avram, pe un Porsche 911 GT3.

Echipajul se află în afara oricărui pericol, dar PS4 Floreşti a fost anulată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!