News

Accident teribil. O maşină în care se aflau cinci tineri s-a făcut praf. O fată de 19 ani a murit pe loc

05.05.2021 | 12:54
Accident teribil O masina in care se aflau cinci tineri sa facut praf O fata de 19 ani a murit pe loc
Accident în Tulcea. O fată de 19 ani a murit. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident rutier devastator a avut loc în Tulcea, iar o fată de 19 ani și-a pierdut viața. În acceași mașină se aflau alți patru tineri, dar aceștia au scăpat cu viață în urma impactului, în urma căruia autovehiculul s-a făcut praf.

Fată de 19 ani, moartă într-un accident în Tulcea

Accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe o șosea din Tulcea, iar în autoturism se aflau cinci tineri. Patru au scăpat cu viață, dar pentru o fată de 19 ani impactul a fost devastator și a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

Tinerii erau pe drum la o oră la care trebuiau să fie acasă, pentru că restricțiile de circulație nu permit părăsirea locuinței după ora 22. Totuși, aceștia se aflau în mașină la ora 01:55, atunci când a fost făcut primul apel la 112, conform ISU Tulcea.

Tragedia a avut loc în apropierea localității Lunca, iar la fața locului au intervenit salvatorii, cu descarcerarea, căci doi dintre tineri au rămas blocați printre fiarele mașinii. Este vorba despre șofer și pasagera din dreapta. Din păcate, pentru tânără nu s-a mai putut face nimic. Ea a murit pe loc.

ADVERTISEMENT

“În jurul orei 01:55, salvatorii tulceni au fost alertați prin apel la 112, despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Lunca – DJ222, în care a fost implicat un autoturism cu cinci persoane.

Au intervenit de urgență două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin sosind patru echipaje SAJ Tulcea.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost găsite cinci victime, dintre care două încarcerate ( conducătorul auto și pasagera din dreapta față). Pompierii, cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, au extras cele două victime. Din nefericire, tânăra, în vârstă de 19 ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul de pe ambulanța SAJ pronunțând decesul”, transmite ISU Delta Tulcea.

Șoferul mașinii era băut în momentul producerii accidentului

Ceilalți patru tineri se aflau în stare bună, iar ei au primit îngrijiri medicale la locul accidentului rutier. După aceea, ei au fost transportați la spital. Polițiștii au transmis că tânărul care conducea autoturismul consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acesta avea alte procupări în momentul producerii accidentului, au mai transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J.Tulcea au intervenit la un accident rutier. În fapt, un tânar de 19 ani din București, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 222, pe relația Jurilovca – 2 Cantoane, pe fondul altor preocupări și al vitezei, a pierdut controlul autoturismului și a lovit un pom aflat în afara carosabilului.

În urma accidentului a rezultat decesul unei tinere de 19 ani, din București, rănirea ușoară a șoferului și a trei pasageri cu vârste între 16 și 19 ani. Conducătorul auto posedă permis de conducere corespunzător categoriei, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat pozitiv”, anunță IPJ Tulcea.

 

ADVERTISEMENT