News

Accident teribil pe DN1, soldat cu doi morți și doi răniți. Cum s-a produs tragedia

07.05.2021 | 19:47
Accident teribil pe DN1 soldat cu doi morti si doi raniti Cum sa produs tragedia
Accident teribil pe DN1, soldat cu doi morți și doi răniți. Cum s-a produs tragedia Sursa foto: Facebook/ Info trafic
ADVERTISEMENT

A avut loc un accident teribil pe DN1, în zona cartierului Liliești din localitatea prahoveană Băicoi, soldat cu doi morți și doi răniți. Cum s-a produs tragedia.

Potrivit informațiilor oferite de autorități, un șofer care se deplasa dinspre Brașov spre Ploiești a pierdut controlul volanului. Autoturismul a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un stâlp de electricitate.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost unul violent. Șoferul, în vârstă de 55 de ani, și o femeie de 50 și-au pierdut viața. În autoturism mai erau doi tineri, un băiat de 22 de ani și o fată de 17 ani.

Accident teribil pe DN1, soldat cu doi morți și doi răniți. Cum s-a produs tragedia

Tragedia s-a petrecut pe DN1, în zona Băicoi. Până în momentul de față nu este cunoscut motivul pentru care șoferul a pierdut controlul volanului.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit trei ambulanțe, dintre care una de Terapie intensivă mobilă, două echipaje de descarcerare și o mașină de stingere. Două dintre persoanele care se aflau în autoturism, un bărbat de 55 de ani și o femeie de 50 de ani, erau încarcerate și inconștiente.

Traumatismele suferite le-au fost fatale. În interiorul masinii erau și doi tineri, un băiat de 22 de ani şi o adolescentă de 17 ani. Ambii au fost transportați la spital. Serviciul de Ambulanță Județean a transmis că tânărul este în comă, starea lui fiind una critică. Fata este inconștienă, dar starea ei este stabilă, scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT

Un sofer a ars de viu în Satu Mare

Un alt accident terbilil s-a petrecut cu aproximativ 24 de ore în urmă în județul Satu Mare. Un sofer a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit de un stâlp de electricitate.

În urma impactului, mașina a luat foc. Până la sosirea echipajelor de intervenție, omul, care rămăsese încarcerat, a ars de viu.

ADVERTISEMENT

„La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță cu echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț, o ambulanța cu modul de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și o ambulanță aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. Din nefericire, în autoturism se afla o persoană care a fost găsită carbonizată,” au transmis Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, potrivit InfoTrafic24.

ADVERTISEMENT