News

Accident teribil în Bacău! Ruby şi-a distrus un ochi!

Ruby a avut parte de clipe de cosmar. O zi care nu anunta nimic s-a sfarsit in cel mai urat mod cu putinta. Cantareata a ajuns la doctor si s-a ales cu un pansament urias la ochiul stang, dupa un...
21.06.2014 | 08:29
Accident teribil in Bacau Ruby sia distrus un ochi

Ruby a avut parte de clipe de cosmar. O zi care nu anunta nimic s-a sfarsit in cel mai urat mod cu putinta. Cantareata a ajuns la doctor si s-a ales cu un pansament urias la ochiul stang, dupa un accident de-a dreptul stupid.

“Am vrut sa vad apa de foarte aproape… 1-0 pentru apa”, a scris Ruby in dreptul poze in care i-a speriat la maxim pe fani.

Fata care “stinge lumina” s-a trezit in intunerit dupa ce a sarit de pe o trambulina si s-a lovit la ochi. Incidentul a avut loc in Bacau, la Bazinul Olimpic de Inot.

1

Fanii au fost socati in momentul in care au vazut poza si si-au pus o intrebare fireasca: “Ruby, ce-ai patit?”, “Nu creeed. Ce s-a intamplat?”.

Altii s-au intrebat daca artista va ajunge la petrecerea la care promisese sa ia parte. Cantareata nu mai vede deloc cu ochiul stang si a ales sa isi anuleze toate concertele pe care le avea de sustinut in urmatoarele zile.

E obsedata de tatuaje si piercing-uri!

2

Pe numele ei real Ana Claudia Grigore, Ruby este pasionata de tatuaje inca de cand era mica, dupa cum ea insasi marturiseste. Cantareata recunoaste ca a pierdut numarul micilor opere de arta de pe trupul, mai ales ca unele sunt legate intre ele. “Nu mi le-am facut ca sa ma critice cineva sau ca sa-i placa altcuiva, mi le-am facut pentru ca imi plac mie si atata tot”, ne-a declarat artista.

SURSA: cancan.ro

Tags: