Accident teribil surprins de camerele de supraveghere. O Dacie a fost spulberată de un TIR VIDEO

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 08:30
Accident teribil surprins de camerele de supraveghere. O Dacie a fost spulberată de un TIR VIDEO

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un autoturism este spulberat de un TIR la Câmpulung Moldovenesc, în judeţul Suceava. Maşina este lovită şi aruncată într-o clădire. Un accident de circulaţie surprins de camere de supraveghere a avut loc sâmbătă, la C-mpulung Moldovenesc, în judeţul Suceava. Un bărbat aflat la volanul unui autoturism Dacia a fost rănit, după ce maşina în care se afla a fost practic spulberată de un autotren.

Pe imagini se vede cum şoferul autotrenului nu a păstrat distanţa regulamentară şi a izbit puternic maşina care încetinea vizibil. În ciuda faptul că Dacia a fost puternic avariată, şoferul nu a suferit răni grave.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×