News

Doi copii loviți în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni! S-a întâmplat într-o zonă centrală din Fetești. Video

Doi copii au fost loviți în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni, pe o stradă centrală din orașul Fetești. Deocamdată, victimele accidentului sunt în viață.
22.01.2022 | 16:25
Doi copii loviti in plin de o masina pe trecerea de pietoni Sa intamplat intro zona centrala din Fetesti Video
Cei doi minori au fost loviți pe trecerea de pietoni. Credit foto: Captură video YouTube
ADVERTISEMENT
22-01-2022
14:25

Starea celor doi copii s-a stabilizat

În urma impactului, cei doi copii au suferit traumatisme serioase și a fost necesară transportarea lor la Spitalul din Fetești de unde, ulterior, au fost transferați la Spitalul Clinic de Urgență din Constanța, a anunțat Antena 3.
Medicii au stabilit că cei doi copii au suferit traumatisme crani-faciale, cu precizarea că copilul de șase ani prezintă și o fractură de tibie. În urma intervenției medicilor, starea lor s-a stabilizat și este bună.

Scene tragice pe o stradă din Fetești, acolo unde doi copii au fost loviți în plin de un autoturism chiar când traversau strada pe trecerea de pietoni. Imaginile care au ajuns pe internet au surprins momentul impactului și reacția șoferului.

Cercetările realizate de oamenii legii care au ajuns la fața locului au stabilit că șoferul care a produs accidentul are 40 de ani și este din comuna Stelnica, județul Ialomița. Victimele acestuia sunt doi minori de 16, respectiv 6 ani, notează Adevărul.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, cei doi copii au fost transportați de echipajele de ambulanță la Spitalul Clinic de Urgență din Constanța pentru a primi îngrijirile medicale de care aveau nevoie.

Polițiștii l-au testat pe șoferul de 40 de ani cu un aparat Dräger, pentru a vedea dacă acesta conducea sub influența alcoolului sau a drogurilor, dar rezultatul obținut a fost negativ.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, polițiștii din Fetești au decis deschiderea unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Scenele tragice au fost surprinse de o cameră video

Imaginile surprinse de camerele de luat vederi care au ajuns pe internet arată momentul în care cei doi minori traversau trecerea de pietoni și autoturismul care se apropia de ei cu viteză.

ADVERTISEMENT

Sursa imaginilor

Autoturismul alb se afla pe a doua bandă de circulație atunci când cei doi copii au început să traverseze. Trebuie precizat că șoferul nu a oprit în apropierea trecerii de pietoni.

Momentul impactului a avut loc atunci când cei doi copii se aflau la jumătatea trecerii de pietoni. După ce au fost loviți din plin, aceștia au ajuns la câțiva metri depărtare de autoturism.

ADVERTISEMENT

Din imagini se vede cum, după impact, traficul s-a oprit, iar șoferul mașinii s-a dat jos pentru a-i verifica pe cei doi minori. La scurt timp, mai multe persoane din zonă, printre care și un polițist au venit să vadă ce s-a întâmplat.

La scurt timp, se poate vedea în imaginile de pe cameră, un polițist a ajuns la locul accidentului și a verificat starea copilului de 6 ani.

Imaginile care au ajuns pe internet îl arată pe unul dintre polițiști care oprește circulația pentru a facilita intervenția echipajelor de ambulanță care i-au preluat pe cei doi copii.

ADVERTISEMENT