Sport

Flavius Stoican, încă o pierdere importantă pentru derby-ul cu Rapid! Ar putea să se mai bazeze pe jucător doar în playout. Exclusiv

FANATIK a aflat că problemele medicale ale lui Antoni Ivanov sunt mai grave decât a lăsat să se înțeleagă Flavius Stoican la conferința de presă dinaintea derby-ului cu Rapid.
25.02.2022 | 16:28
Flavius Stoican inca o pierdere importanta pentru derbyul cu Rapid Ar putea sa se mai bazeze pe jucator doar in playout Exclusiv
Antoni Valeri Ivanov este evaluat conform transfermarkt la 300.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Flavius Stoican l-a pierdut pentru derby-ul cu Rapid pe fundașul central Ricardo Grigore, care a suferit o entorsă la gleznă în amicalul de la Buftea cu Viitorul Cluj.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului despre problemele medicale din lot și a explicat că Antoni Ivanov este și el incert pentru derby-ul cu Giuleștenii.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican l-a pierdut și pe Antoni Ivanov. Probleme la genunchi pentru jucătorul venit de la Craiova

Din informațiile FANATIK, Antoni Ivanov nu are nicio șansă să fie recuperat până la ora meciului cu Rapid. Ba mai mult, jucătorul va lipsi și la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Antoni Ivanov are probleme la ligamentul interior al genunchiului și ar putea reveni cel mai devreme pe teren la meciul cu CFR Cluj, pe data de 6 martie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, staff-ul lui Dinamo nu vrea să riște o accidentare mai gravă și nu va forța revenirea pe gazon. Cel mai probabil, Flavius Stoican va putea să mizeze pe el timp de 90 de minute abia pentru meciurile din playoutul Casei Pariurilor Liga 1.

Jucătorul a trecut prin clipe de coșmar încă de la debutul în tricoul lui Dinamo, când a fost aproape de o tragedie, chiar la derby-ul cu FCSB din Ștefan cel Mare și a ajuns la spital cu o contuzie puternică în urma unui duel aerian, despre care a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dezire Azankpo, scos și el din calcul la Dinamo

Dezire Azankpo s-a rupt la Dinamo după doar 45 de minute cu FC Botoșani, iar din informațiile FANATIK, jucătorul are probleme la nervul sciatic și se tratatează în Franța, la Dunkerque, cu acupunctură.

Atacantul nu s-a recuperat nici acum și nu intră în calcule pentru următoarele meciuri. Rămâne de văzut dacă Stoican se va putea baza în continuare pe jucătorul francez sau problemele medicale sunt mai grave.

ADVERTISEMENT

Vlad Morar, ultimul transfer al „câinilor” de la Gaz Metan Mediaș. FANATIK a aflat că vârful a fost menajat în amicalul cu Viitorul Cluj, iar jucătorul a acuzat și o stare de oboseală. Flavius Stoican va decide în ziua partidei dacă va fi în lot la derby-ul cu Rapid.

Andreas Mihaiu mai are și el de așteptat până când va reveni pe teren

Mijlocașul Andreas Mihaiu este și el în continuare indisponibil pentru meciul cu Rapid, iar Flavius Stoican a vorbit despre problemele medicale din sânul echipei:

„Ricardo Grigore și Mihaiu au probleme medicale, a acuzat și Ivanov unele probleme. Sper să nu fie ceva grav. Voi decide după antrenamentul de azi cine va rămâne în lotul de 20 pentru meciul cu Rapid”, a spus antrenorul alb-roșiilor la conferința de presă.

Derby-ul dintre Rapid și Dinamo din etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1 se va disputat pe „Arena Națională”, sâmbătă, 26 februarie, de la ora 20:30.

Pe stadion sunt așteptați peste 15.000 de spectatori, iar Peluza Cătălin Hîldan a primit 4.000 de bilete, din care s-au vândut aproximativ 3.000.

  • 3 meciuri poate rata Antoni Ivanov pentru Dinamo
  • 4 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Rapid are Flavius Stoican
ADVERTISEMENT