Fotbal intern

Accidentare de ultimă oră înainte de Dinamo – U Craiova! Un puşti intră în locul lui Screciu. Fanatik confirmat

18.10.2020 | 20:01
Accidentare de ultima ora inainte de Dinamo  U Craiova Un pusti intra in locul lui Screciu Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

Noi probleme pentru Cristiano Bergodi, după ce o accidentare de ultimă oră îi dă peste cap planurile pentru meciul Dinamo – U Craiova.

UPDATE, 18 octombrie, ora 20:00 / Așa cum FANATIK a anunțat, Vladimir Screciu s-a accidentat și nu va juca împotriva lui Dinamo. Tânărul Constantin Alexandru Olteanu va fi titular! Cristiano Bergodi va apela la formula: Pigliacelli – C. Olteanu, Bălașa, M. Constantin, N. Bancu – Nistor, Ov. Bic, Cicâldău – Bărbuț, A. Ivan, Baiaram

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu, mijlocaș eligibil U21, s-a accidentat chiar înaintea partidei de pe Arena Națională și nu va putea evolua împotriva „câinilor roșii”.

FANATIK a aflat că Bergodi nu se va putea baza pe mijlocașul revenit de la Genk și va trebui să meargă pe o soluție de avarie!

ADVERTISEMENT

Accidentare de ultimă oră înainte de Dinamo – U Craiova! Oltenii au doar trei jucători U21 în lot

Pentru partida cu Dinamo, Bergodi se baza pe Vladimir Screciu, Ștefan Baiaram, Vasile Constantin și Constantin Alexandru Olteanu, din punct de vedere al fotbaliștilor eligibili U21.

FANATIK a aflat că Vladimir Screciu s-a accidentat înaintea duelului dintre olteni și formația lui Cosmin Contra, iar antrenorul italian Cristiano Bergodi va conta pe Ștefan Baiaram și Constantin Alexandru Olteanu.

ADVERTISEMENT

Fundaș dreapta de meserie, Olteanu va juca din primul minut, însă va fi înlocuit rapid, în vreme ce aripa stângă Baiaram devine astfel sigur de locul său în echipă.

Constantin Alexandru Olteanu este un tânăr ce a debutat în tricoul primei echipe a Universității Craiova în amicalul cu FC Argeș, din pauza competițională, și câștigat de „lei” cu 1-0, după golul lui Cristian Bărbuț. Pentru Olteanu, meciul cu Dinamo va consfinți debutul într-o partidă oficială.

ADVERTISEMENT

Lovitură după lovitură pentru Cristiano Bergodi

Sunt săptămâni dificile pentru antrenorul italian al Universității Craiova. Deși echipa sa are un traseu impecabil în Liga 1 și a obținut 18 puncte din tot atâtea posibile, după primele șase etape, Bergodi trebuie să se descurce cu un lot tot mai limitat din punct de vedere numeric.

Pe lângă problemele ridicate de lipsa jucătorilor eligibili U21 de la meciul cu Dinamo, Bergodi trebuie să gestioneze și pierderea lui Valentin Mihăilă, plecat la Parma pentru 8,5 milioane de euro. De asemenea, italianul a rămas și fără golgheterul Elvir Koljic, cel care a înscris jumătate din totalul de 12 goluri ale Craiovei din acest sezon al Ligii 1.

Pentru a-l ajuta, conducerea din Bănie i-a transferat pe Ivan Mamut, Reagy Ofosu și George Cîmpanu, în chiar ultima zi în care se puteau efectua transferuri. Mutările au fost anunțate în exclusivitate de FANATIK și confirmate, ulterior, de clubul din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 1,68 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT