Sport

Accidentare gravă în CS Mioveni – Dinamo 2-0! Verdictul medicilor în cazul jucătorului ajuns la spital. Exclusiv

Partida amicală CS Mioveni - Dinamo, 2-0, a avut partea de momente violente, în urma cărora Bogdan Rusu, atacantul gazdelor, a fost transportat de urgență la spital.
12.01.2022 | 16:28
Accidentare grava in CS Mioveni  Dinamo 20 Verdictul medicilor in cazul jucatorului ajuns la spital Exclusiv
Partida amicală CS Mioveni - Dinamo, 2-0, a avut partea de momente violente, în urma cărora Bogdan Rusu, atacantul gazdelor, a fost transportat de urgență la spital. Sursa foto Octavian Cocolos Photography
ADVERTISEMENT

CS Mioveni s-a impus lejer în amicalul cu Dinamo, scor 2-0. Golurile, care au adus victoria gazdelor, au fost marcate de James Wright și Szilard Vereș.

Accidentare gravă în CS Mioveni – Dinamo 2-0

Deși partida dintre CS Mioveni și Dinamo trebuia să fie una amicală, aceasta a semănat mai mult cu una oficială, jucătorii celor două echipe practicând un joc dur. Drept dovadă, în prima repriză, Bogdan Rusu a părăsit terenul pe targă, după ce, la o minge trimisă în careu, portarul Mihai Eșanu l-a lovit cu pumnul în plină figură pe atacantul gazdelor.

ADVERTISEMENT

Bogdan Rusu a fost transportat de urgență la spital, iar, din informațiile FANATIK, verdictul medicilor a fost unul dur: Rusu a suferit o fractură de pomete. În urma acelei faze, arbitrul a dictat penalty pentru CS Mioveni, însă portarul Eșanu a reușit să apere lovitura de pedeapsă executată de Alexandru Buziuc.

„Bogdan Rusu este la spital cu medicul, cu maseurul nostru. Încă nu știu nimic, face tomograf. Nu știu dacă e sau nu fractură. Acum face tomograful”, a declarat Daniel Barbu, directorul sportiv de la CS Mioveni, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Bogdan Rusu vine într-un moment cum nu se putea mai rău pentru CS Mioveni, deoarece și atacantul Andrei Cristea este indisponibil.

Echipele de start din CS Mioveni – Dinamo 2-0:

CS Mioveni: Popescu – Ionuț Rădescu, Alexandru Iacob, Adrian Scarlatache, Garutti, Dănuț Șerbănică – Daniel Toma, Dumitriu – Alexandru Buziuc, Rusu, Wright

ADVERTISEMENT

Dinamo: Eșanu – Nica, Ehmann, Patriche, Radu – Răuță, Carp – Bordușanu, Matei, Sorescu – Ivanovski

Încăierare între jucători

La puțin timp după ce Rusu a fost scos cu targa de pe teren, Deian Sorescu l-a călcat pe mână pe unul dintre jucătorii Mioveniului. De aici a pornit o adevărată încăierare între jucătorii celor două echipei.

ADVERTISEMENT

Mirko Ivanovski, atacantul lui Dinamo, a încercat să liniștească spiritele, însă, în final, a ajuns chiar el să-și arunce vorbe grele cu un om de pe banca gazdelor.

CS Mioveni se află pe locul 12 din Liga 1, cu 21 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

De cealaltă parte, Dinamo se situează pe locul 15, cu doar 12 puncte.

ADVERTISEMENT
Tags: