News

Accidentare gravă la Exatlon! Ce a pățit Costin Gheorghe la Kanal D

03.04.2019 | 11:21
Accidentare grava la Exatlon Ce a patit Costin Gheorghe la Kanal D

Costin Gheorghe a trecut prin momente grele în ediția din 2 aprilie a Exatlon. Faimosul s-a accidentat în timpul probei, la scorul de 8-1 pentru Războinici. Colegii săi s-au speriat teribil, crezând că este vorba despre o accidentare severă, mai ales că acesta a urlat și a plâns de durere.

Costin Gheorghe s-a accidentat în timpul probei pentru imunitate de la Exatlon

Incidentul s-a petrecut în timpul unei curse dintre faimos și războinicul Cristian Dumitrache. Costin Gheorghe a ieșit din primul bazin cu apă ținându-se de picior și nu a mai putut continua alergarea. Fotbalistul s-a întins apoi pe pământ și a început să țipe de durere, fiind nevoie de intervenția medicilor.

Toți concurenții s-au speriat, văzându-l pe acesta cum suferă de durere. Kiki Constantinescu a fost puternic afectată și a început să plângă. Costin a fost urcat în ambulanță plângând și dus la spital pentru investigații amănunțite. Ulterior, Cosmin Cernat a anunțat că faimosul a suferit o entorsă și că nu este în pericol să plece de la Exatlon.

Costin Gheorghe a suferit din pricina accidentării de la Exatlon

Ce spun fanii emisiunii despre accidentarea lui Costin Gheorghe

Deși Costin părea că suferă foarte tare, lacrimile sale nu au reușit să impresioneze pe toți fanii emisiunii. Unii dintre ei l-au acuzat pe acesta că a mimat gravitatea accidentării, tocmai pentru a nu ajunge la duel. Pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, mai mulți telespectatori l-au criticat pe faimos pentru reacția sa.

“Eu nu cred în accidentarea lui e o strategie ca să nu fie propus la duel”. “Prea a batut la ochi faza cu Costin, când îl atingea doctorul (auuuu ce mă doare! stop,stop! ) și după 1 minut pune piciorul în pământ”. “Vai săracul, a văzut ca e groasă treaba și ce a zis: hai să mă protejez ca să mai rămîn puțin în joc”, au fost câteva dintre reacțiile telespectatorilor.