Sport

Accidentare gravă pentru o jucătoare de la CSM București! Ratează Euro. Video

26.11.2018 | 21:38
Jucătoarea echipei CSM București, Amanda Kurtovic, a suferit o accidentare extrem de gravă la naționala Norvegiei
ADVERTISEMENT

Jucătoarea echipei CSM București, Amanda Kurtovic, a suferit o accidentare extrem de gravă la meciul de pregătire dintre reprezentativa Norvegiei și cea a Franței. Interul dreapta al campioanei din Liga Florilor a părăsit terenul în lacrimi de durere și sunt mari șanse ca ea să nu fie prezentă la Campionatul European, acolo unde România și Norvegia vor di adversare în Grupa D.


UPDATE, ora 21.35. Din păcate, veștile despre accidentarea Amandei Kurtovic nu sunt deloc bune. Clubul CSM București a postat pe contul oficial de Facebook ultimele informații despre situația jucătoarei. Amanda Kurtovic a suferit o ruptură de ligament încrucișat și menisc intern la genunchiul piciorului stâng și va lipsi până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT
Amanda Kurtovic va lipsi până la finalul sezonului
Amanda Kurtovic va lipsi până la finalul sezonului

Conform primelor informații, Amanda Kurtovic a suferit o ruptură la ligamentele genunchiului stâng. Jucătoarea de 27 de ani s-a accidentat la o fază banală de atac, în momentul în care a încercat să facă o schimbare de direcție – vezi aici imaginile. Dacă accidentarea va fi confirmată la examenele medicale, jucătoarea CSM-ului ar putea rata mare parte din acest sezon.

Accidentare gravă pentru o jucătoare de la CSM București: ”Este foarte trist”

Accidentarea suferită de jucătoarea norvegiană Amanda Kurtovic este o veste teribilă pentru CSM București, care în acest condiții rămâne doar cu Barbara Lazovic pe postul de inter dreapta. Handbalista a părăsit terenul fiind dusă pe brațe de coechipierele din națională.

ADVERTISEMENT
Amanda Kurtovic a izbucnit în lacrimi după accidentarea suferită la naționala Norvegiei
Amanda Kurtovic a izbucnit în lacrimi după accidentarea suferită la naționala Norvegiei

”Este foarte trist. Este probabil o accidentare gravă, dar va trebui să aşteptăm până vom vedea despre ce este vorba. Dezavantajul sportului nostru sunt aceste situaţii. Pentru noi şi pentru Amanda trebuie să încercăm să luptăm”, a declarat selecţionerul norvegian Thorir Hergeirsson, după accidentarea gravă suferită de jucătoarea de la CSM București.

Kurtovic, a doua mare absență a Norvegiei la Euro 2018

Amanda Kurtovic avea misiunea de a o suplini la naționala Norvegiei pe Nora Mork, care ratează turneul final din cauza unei accidentări extrem de grave la ligamentele încrucișate de la genunchi suferită în luna februarie la un meci din Liga Campionilor, în care formația sa Gyor ETO a întâlnit echipa Nykobing.

ADVERTISEMENT

Echipa națională a României a fost repartizată în Grupa D la Campionatul European din Franța, alături de formațiile Cehiei, Germaniei și Norvegiei. Selecționerul Ambros Martin a convocat 17 jucătoare pentru turneul final.