Sport

Meme confirmă Fanatik: “Ovidiu Popescu are o entorsă de gradul 3” Cât va lipsi mijlocașul FCSB de pe gazon

FCSB are mari probleme de lot înaintea meciului cu CS Mioveni, FANATIK aflând că Ovidiu Popescu este indisponibil, accidentarea sa fiind una gravă.
16.10.2021 | 20:23
Meme confirma Fanatik Ovidiu Popescu are o entorsa de gradul 3 Cat va lipsi mijlocasul FCSB de pe gazon
FCSB are mari probleme de lot înaintea meciului cu CS Mioveni, FANATIK aflând că Ovidiu Popescu este indisponibil, accidentarea sa fiind una gravă. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
16-10-2021
17:24

Mihai Stoica a confirmat FANATIK: "Entorsă de gradul 3 pentru Ovidiu Popescu"

Mihai Stoica a oferit un interviu pentru Digi Sport înaintea partidei de la Buzău, cu CS Mioveni, și a confirmat informația oferită de FANATIK. Ovidiu Popescu a suferit o entorsă de gradul 3, iar perioada de recuperare va fi destul de lungă.

Oficialul FCSB se teme că Ovidiu Popescu ar putea să lipsească până la șase săptămâni din cauza acestei accidentări.

“Ovidiu Popescu a suferit o entorsă de gradul 3 la antrenament, va lipsi între 4 și 6 săptămâni. Mai mult spre șase”, a fost anunțul făcut de Mihai Stoica în privința accidentării lui Ovidiu Popescu.

FANATIK a dezvlăluit în exclusivitate că jucătorul ”roș-albaștrilor” a suferit o accidentare, dar oficialii vicecampioanei sperau să-l recupereze până la ora jocului din această seară.

Bucureștenii sunt decimați de accidentări și de focarul de Covid-19, având doar 13 jucători disponibili pentru partida de la Buzău.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu va lipsi 3-4 săptămâni din cauza accidentării

Folosit pe toate posturile din apărare și de la mijlocul terenului, Ovidiu Popescu este un jucător esențial în tactica lui Edi Iordănescu, iar accidentarea acestuia dă peste cap planurile tehnicianului, cu atât mai mult cu cât lotul este decimat pentru meciul cu CS Mioveni.

Deși se spera că accidentarea sa nu este una foarte gravă, FANATIK a aflat că ultimele analize făcute de Ovidiu Popescu arată că el are o entorsă ce îl face indisponibil pentru o perioadă de 3-4 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Ieșit din schemă pentru partida cu CS Mioveni, din etapa a 12-a a Ligii 1, Ovidiu Popescu va fi înlocuit în formula de start cu Ovidiu Perianu, iar antrenorul cu portarii, Eugen Nae, care va sta pe bancă în absența lui Edi Iordănescu și a secundului Mihai Pintilii, nu va avea la dispoziție decât 13 jucători de la prima echipă.

Program dificil pentru FCSB în următoarea lună

Pe lângă Ovidiu Popescu, FCSB îi mai are indisponibili din cauza accidentărilor pe Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrei Burlacu. În plus, nouă jucători și aproape tot staff-ul tehnic sunt infectați cu Covid-19 și vor sta două săptămâni în carantină.

ADVERTISEMENT

Cei nouă fotbaliști infectați sau suspecți sunt Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Valentin Crețu.

În aceste condiții, pentru vicecampioana României, urmează o lună extrem de dificilă din cauza acestor absențe și care poate influența decisiv lupta la titlu. În toată această perioadă, FCSB are patru meciuri de campionat și unul în optimile de finală ale Cupei României:

ADVERTISEMENT
  • FCSB – CS Mioveni (16 octombrie, campionat)
  • Farul Constanţa – FCSB (24 octombrie, campionat)
  • FC Voluntari – FCSB (27 octombrie, Cupa României)
  • FCSB – FC Argeș (31 octombrie, campionat)
  • FC Voluntari – FCSB (6 noiembrie, campionat)

Bîrsan, delegat la FCSB – Mioveni

Partida FCSB – CS Mioveni se va disputa la Buzău, iar FANATIK a fost să inspecteze gazonul. Acesta se prezintă în condiții bune, deși în ultimele zile a plouat extrem de mult. În schimb, interesul pentru acest joc este mic, numărul de bilete vândut fiind extrem de scăzut.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege pe centralul Marcel Bîrsan pentru a oficia disputa dintre FCSB – CS Mioveni. Arbitrul de 39 de ani  este unul dintre ”clienții” finanțatorului Gigi Becali. Juristul, purtător de ecuson FIFA are o manieră personală de a conduce jocurile, care nu este de loc pe placul patronului vicecampioanei.

Centralul bucureștean va oficial doar al patrulea meci în acest sezon. Nici FCSB, nici CS Mioveni nu au mai fost arbitrate în actualul campionat de Marcel Bîrsan, pe care Gigi Becali îl acuză că a contribuit decisiv la câștigarea celui de a patrulea titlu de către CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,22 este cota pentru „șansă dublă: x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT