Cele mai citite

Accidentare GROAZNICĂ în Liga Campionilor! O vedetă a Realului lipseşte 6 luni

Jesse Rodriguez a suferit o ruptură de ligamente în meciul cu Shalke 04 din optimile Ligii Campionilor şi sezonul actual e încheiat pentru el, anunţă antrenorul lui Real Madrid, Carlo...
19.03.2014 | 17:11
Accidentare GROAZNICĂ în Liga Campionilor! O vedetă a Realului lipseşte 6 luni

Jesse Rodriguez a suferit o ruptură de ligamente în meciul cu Shalke 04 din optimile Ligii Campionilor şi sezonul actual e încheiat pentru el, anunţă antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti. 

Jucătorul lui Real, în vîrstă de 21 de ani a fost titular în meciul cu Shalke, dar s-a accidentat în startul meciului după o ciocnire cu un fundaş al echipei adverse, fiind scos pe targă. Jese a fost înlocuit cu Gareth Bale.

“Nu a avut noroc, nici Real nu a avut noroc. Am pierdut un jucător de calitate, un jucător care s-a descurcat foarte bine în acest sezon şi care a uimit pe toată lumea.  Vom fi alături de el, îl vom susţine şi aşteptăm revenirea sa în sezonul viitor” a declarat Carlo Ancelotti la finalul meciului cu Schalke 04.

Jese Rodriguez este unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti spanioli, cu a marcat 5 goluri în acest sezon. Jese a fost şi în vederile selecţionerului Vicente del Bosque, cu şanse să fie convocat în lotul Spaniei pentru campionatul mondial.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri