Fotbal international

Accidentare horror a lui Kylian Mbappe în Cupa Franţei! Atacantul va rata meciul cu Atalanta din Liga Campionilor

27.07.2020 | 18:23
Accidentare horror a lui Kylian Mbappe in Cupa Frantei Atacantul va rata meciul cu Atalanta din Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost protagonistul unei accidentări horror în finala Cupei Franței dintre PSG și Sainte Etienne.

UPDATE, 27 iulie, ora 18:24 / Presa din Franţa a anunţat că medicii lui PSG l-au consultat din nou pe Kylian Mbappe. Accidentat în finala Cupei Franţei, atacantul a făcut un RMN şi verdictul a fost unul dur. Jucătorul de 21 de ani va sta pe tuşă între 3 şi 4 săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata meciul cu Atalanta de pe 12 august, partidă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 25 iulie, ora 15:05 / Kylian Mbappe a postat un mesaj pe Instagram după accidentarea suferită în partida cu Saint Etienne: „Să te trezești campion, nu e nicio senzație mai plăcută decât asta. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, mă simt mișcat.

Pupici și un weekend bun tuturor!”

Încă nu se știe dacă Mbappe va putea fi pe teren la partida cu Atalanta de pe 12 august, însă PSG a primit o veste bună, și anume că ligamentele atacantului lor sunt în regulă.

ADVERTISEMENT

Loic Perrin, fundașul și căpitanul „verzilor”, în ciuda vârstei și experienței sale, nu l-a menajat deloc pe mult mai tânărul său adversar, asupra căruia a intrat criminal, fiind și eliminat de arbitru.

Fanii Atalantei, adversara parizienilor din sferturile de finală Champions League, sunt cei mai bucuroși de ghinionul lui Mbappe și au lansat gluma serii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mbappe a fost accidentat horror în finala Cupei Franței

Kylian Mbappe a rezistat doar 30 de minute din finala Cuei Franței dintre PSG și Saint Etienne, pentru că adversarul său Loic Perrin l-a faultat criminal, iar tânărul atacant al campioanei Franței a fost înlocuit de Pablo Sarabia.

Loic Perrin a fost eliminat direct de arbitrul partidei, care nu a mai avut nevoie de VAR, reluările cu faultul fundașului lui Saint Etienne fiind cu adevărat greu de revăzut.

ADVERTISEMENT

Mpabbe a ieșit în lacrimi de pe teren, iar jucătorii au fost la un pas de bătaie.

Jucătorii PSG-ului și ai lui Saint-Etienne, la un pas de bătaie. Sursă foto: twitter
Jucătorii PSG-ului și ai lui Saint-Etienne, la un pas de bătaie. Sursă foto: twitter
  • 34 de ani este vârsta lui Loic Perrin, agresorul lui Kylian Mbappe
  • 21 de ani a împlinit Kylian Mbappe pe 20 decembrie

Glumele fanilor Atalantei

Fanii Atalantei s-au bucurat de ghinionul lui Mbappe, asta pentru că sunt șanse mari să scape de un adversar redutabil pentru sferturile de finală Champions League.

„Atalanta a decis să retragă numărul 24, în cinstea lui Loic Perrin!”, a fost gluma răutăcioasă apărută pe rețelele de socializare.

Gluma vine și ca o ironie pentru Birmingham City, după ce clubul din liga a doua din Anglia a decis să-i retragă numărul lui Jude Bellingham care a prins un transfer la Borussia Dortmund.

În fotbal se mai practică retragerea numerelor, însă Jude apucase să joace puțin peste 40 de meciuri pentru Birmingham, ceea ce înseamnă o decizie ușor ciudată a conducerii clubului, dar care a prins bine pentru creșterea moralului puștiului transferat de Dortmund.

ADVERTISEMENT