Sport

Accidentare horror chiar sub ochii lui Istvan Kovacs în Șahtior – Inter! Lassina Traore, scos cu targa de pe teren

Lassina Traore s-a accidentat în Șahtior Donețk - Inter Milano, chiar sub ochii lui Istvan Kovacs.
28.09.2021 | 20:08
Accidentare horror chiar sub ochii lui Istvan Kovacs in Sahtior  Inter Lassina Traore scos cu targa de pe teren
ADVERTISEMENT

Nu a fost vorba despre un fault intenționat, ci de o ciocnire puternică între Denzel Dumfries și Lassina Traore, fundașul lateral al „nerazzurrilor” căzând pe piciorul drept al adversarului său.

Medicii au intervenit imediat să-l ajute pe Lassina Traore, i-au imobilizat piciorul și l-au scos pe targă, după care l-au suit în ambulanță pentru a-l transporta la spital, imaginile cu felul în care a căzut Dumfries pe picioarele lui Traore arătând cu exactitate impactul dur care s-a produs între cei doi.

ADVERTISEMENT

Accidentare horror chiar sub ochii lui Istvan Kovacs în Șahtior – Inter

Lassina Traore, atacantul lui Șahtior Donețk, a fost implicat într-o accidentare horror în meciul dintre vicecampioana Ucrainei și Inter Milano, după ce Denzel Dumfries a căzut pe piciorul drept al adversarului său.

Istvan Kovacs nu l-a avertizat pe Denzel Dumfries nici măcar cu un cartonaș galben, intrarea sa nefiind intenționată și datorită ciocnirii cu Lassina Traore s-a petrecut momentul de ghinion teribil pentru fotbalistul din Burkina Faso.

ADVERTISEMENT

Lassina Traore chiar traversa o perioadă bună la vicecampioana Ucrainei, el marcând două goluri în victoria lui Șahtior din Supercupa Ucrainei, cu Dinamo Kiev, scor 3-0 și reușise să marcheze în ultimul meci al „minerilor”, cu Veres-Rivne, scor 4-1.

Lassina Traore a fost înlocuit în minutul 10 de către Tete, Roberto De Zerbi, antrenorul lui Șahtior, fiind vizibil îngrijorat de starea elevului său.

ADVERTISEMENT

Lassina Traore este jucătorul lui Șahtior Donețk din vară, vicecampioana Ucrainei transferându-l de la Ajax Amsterdam în schimbul sumei de 10.000.000 de euro.

Momentul când Lassina Traore era scos pe targă din teren. Sursă foto: twitter.com
Momentul când Lassina Traore era scos pe targă din teren. Sursă foto: twitter.com

Lassina Traore, descoperit de Academia lui Ajax din Africa de Sud

Lassina Traore a început fotbalul la formația Rahimo FC, din țara sa natală și a fost descoperit de Ajax Cape Town, Academia de Fotbal a lui Ajax Amsterdam din Africa de Sud, unde s-a dezvoltat mult mai bine.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, prin prisma evoluțiilor bune și a calităților tehnice pe care le poseda, Lassina Traore era adus în Olanda, la Ajax, în 2019, tot în acel an debutând pentru echipa mare a „lăncierilor”.

În actualul sezon, Lassina Traore a marcat de 9 ori pentru Șahtior Donețk, în toate competițiile, din totalul de 13 meciuri jucate, ceea ce reprezintă o rată foarte bună pentru tânărul atacant african.

Pentru naționala Burkinei Faso, Lassina Traore are 14 selecții, reușind să înscrie de 6 ori.

  • 20 de ani are Lassina Traore
  • 9.000.000 de euro este cota de piață a lui Lassina Traore, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT