Sport

Accidentare horror în Leeds – Liverpool! Mohamed Salah a început să plângă când a văzut piciorul lui Harvey Elliot. Video

Harvey Elliot s-a acccident grav în meciul cu Leeds. Mohamed Salah a început să plângă când a văzut cum arată piciorul tânărului de 18 ani.
12.09.2021 | 20:44
Accidentare horror in Leeds  Liverpool Mohamed Salah a inceput sa planga cand a vazut piciorul lui Harvey Elliot Video
Accidentare horror în Leeds - Liverpool! Mohamed Salah a început să plângă când a văzut piciorul lui Harvey Elliot.
ADVERTISEMENT

Harvey Elliot s-a accidentat grav în meciul cu Leeds, iar la prima vedere accidentarea este un foarte gravă. Tânărul de 18 ani și-ar fi rupt piciorul.

Totul s-a petrecut ca urmare a intrarii din spate a lui Pascal Struijk asupra lui Elliot. Acesta a fost eliminat imediat după ce a comis faultul.

ADVERTISEMENT

Mohamed Salah a început să plângă

Imediat după ce Elliot s-a accidentat, primul care i-a sărit în ajutorul a fost vedeta echipei, Mohamed Salah. Când a văzut cum arată piciorul tânărului de 18 ani, jucătorul din Egipt a făcut semne disperate către banca de rezerve pentru ca medicii să ajungă cât mai repede la Elliot.

După ce echipa medicală a ajuns pe teren, Mohamed Salah s-a întors cu spatele și a început să plângă.

ADVERTISEMENT

Harvey Elliot urma să fie schimbat cu Jordan Henderson, dar accidentarea l-a făcut pe tânărul mijlocaș să nu părăsească terenul cu propiile forțe și a fost scos cu targa în aplauzele publicului de pe Elland Road.

Imediat după ce Elliot a fost escortat cu targa din teren, Jurgen Klopp a fost foarte nervos la adresa arbitrului de centru. Cel mai probabil jucătorul lui Liverpool o să fie out pentru câteva luni bune.

ADVERTISEMENT

Eliminarea lui Pascal Struijk a creat controverse în mediul online

Pascal Strujik a fost eliminat imediat după intrarea dură, din spate, asupra lui Elliot, însă nu toată lumea este de acord cu decizia luată de centralul partidei.

Unii fani ai lui Leeds sunt de părere că deși intrarea a fost una dură, Strujik nu trebuia eliminat: „Nu a fost niciodată cartonaș roșu.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a lăsat jocul să continue, deci este clar o intrare corectă. Strujik a fost eliminat doar din cauza accidentării” a scris un fan al lui Leeds pe Twitter.

Tot pe twitter, un fan al lui Liverpool a ținut să-i țină partea arbitrului central, considerând că a luat decizia cea mai bună: „Dacă sunteți de părere că faultul nu era de roșu, atunci trebuie să vă aduceți aminte că intrările din spate și cele la rupere se sancționează cu eliminare în fotbalul modern.

Intrarea lui Pascal Strujik le-a avut pe amândouă. Decizia este corectă, până la urmă nu suntem în anii 1970”, s-a revoltat un fan al „cormoranilor”.

Harvey Elliot, mesaj încurajator pe Instagram

La scurt timp după accidentarea horror suferită, Harvey Elliot a ținut să le transmită fanilor lui Liverpool un mesaj de mulțumire pentru susținere.

„Vă mulțumesc pentru mesaje. Începem drumul către recuperare #YNWA”, a fost mesajul lui Elliot urmat de o poză în care făcea semnul că totule este ok.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Everton – Burnley: 1,74 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT