Fotbal international

VIDEO. Accidentare horror în NBA! Un super jucător şi-a rupt piciorul în primul meci al sezonului

Gordon Hayward, baschetbalistul care a semnat în această vară cu Boston Celtics, s-a accidentat grav în primul meci al sezonului din NBA. Shooting Guard-ul echipei şi-a rupt tibia piciorului...
18.10.2017 | 10:52
VIDEO Accidentare horror in NBA Un super jucator sia rupt piciorul in primul meci al sezonului

Gordon Hayward, baschetbalistul care a semnat în această vară cu Boston Celtics, s-a accidentat grav în primul meci al sezonului din NBA. Shooting Guard-ul echipei şi-a rupt tibia piciorului stâng în primul sfert al partidei contra celor de la Cleveland Cavaliers, după ce a sărit pentru un alley-oop la o minge trimisă de Kyrie Irving, conducătorul de joc ajuns în Boston în această vară de la Cavaliers.

Meciul Boston Celtics – Cleveland Cavaliers a deschis sezonul cu numărul 72 din istorie, partida dintre cele două echipe fiind considerată şi viitoarea finală a conferinţei de Est. Cele două echipe au jucat şi în ultimul sezon finala de conferinţă, echipa condusă de LeBron James reuşind să treacă de Celtics cu 4-1, ca mai târziu să piardă cu tot cu acest scor şi finala din NBA contra celor de la Golden State Warrios. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Paul George a suferit  şi el o accidentare horror în urmă cu trei ani

Paul George, superstarul celor de la Oklahoma City Thunder, a suferit şi el o accidentare asemănătoare cea a lui Gordon Hayward în vara lui 2014, într-un meci amical al echipe Statelor Unite ale Americii, înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. George a avut nevoie de opt luni de recuperare în urma traumei prin care a trecut în vara respectivă.

Fără Gordon Hayward, Boston Celtics a fost aproape de un succes, însă geniul lui LeBron James a adus victoria gazdelor, 102-99, într-un meci care va rămâne cu eticheta accidentării grave a baschetbalistului. James a fost aproape de un triple-double în debutul sezonului, terminând meciul cu Boston cu 29 de puncte, 16 recuperări şi nouă pase decisive.

Tags: