Sport

Accidentare horror în Suedia – Ucraina. Besedin a părăsit terenul după o intrare criminală a lui Danielson. Foto

În prelungirile meciului dintre Suedia și Ucraina, Marcus Danielson a fost eliminat după o intrare criminală asupra lui Artem Besedin.
30.06.2021 | 00:21
Accidentare horror in Suedia  Ucraina Besedin a parasit terenul dupa o intrare criminala a lui Danielson Foto
ADVERTISEMENT

Artem Besedin abia intrase pe teren în minutul 91, în locul lui Roman Iaremciuk, iar în minutul 98, Marcus Danielson a avut o intrare horror asupra adversarului său, pe care l-a accidentat.

Daniele Orsato, arbitrul partidei, a avut nevoie de consultarea videoarbitrajului înainte de a lua o decizie, însă după ce a revăzut imaginile, „centralul” nu a stat pe gânduri și i-a dat direct cartonașul roșu fundașului suedez.

ADVERTISEMENT

Accidentare horror în Suedia – Ucraina. Besedin, scos din joc de Danielson

Artem Besedin a fost protagonistul unei accidentări urâte în partida dintre Suedia și Ucraina, după o intrare criminală a lui Marcus Danielson, care a fost eliminat în cele din urmă de arbitrul confruntării.

Reluările au arătat impactul pe care l-a avut faultul lui Danielson asupra lui Besedin, însă fundașul suedez era nemulțumit de eliminare, spunând că a atins întâi mingea, până să îi atingă piciorul adversarului.

ADVERTISEMENT

De altfel, Marcus Danielson a devenit primul jucător din istoria naționalei Suediei care este eliminat în istoria participării nordicilor la un Campionat European.

Elevii lui Andrey Șevcenko au deschis scorul împotriva Suediei, în minutul 27, după reușita lui Oleksandr Zincenko, în timp ce nordicii au egalat prin Emil Forsberg, în minutul 43.

ADVERTISEMENT

În a doua repriză, ambele formații au avut mai multe ocazii importante, suedezii trimițând de două ori mingea în bară, în timp ce ucrainenii au lovit și ei bara porții lui Robin Olsen.

Intrarea criminală a lui Marcus Danielson asupra lui Artem Besedin. Sursă foto: twitter.com
Intrarea criminală a lui Marcus Danielson asupra lui Artem Besedin. Sursă foto: twitter.com

Besedin a avut nevoie de ajutor pentru a ieși din teren

Accidentarea lui Artem Besedin pare să fie una serioasă, acesta având nevoie de ajutor pentru a ieși de pe teren, fără să mai poată păși, în urma intrării lui Danielson.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui Dinamo Kiev a fost vizibil afectat de accidentare, fiind nervos pentru că nu mai poate continua meciul, transmițându-le mai multe mesaje colegilor în timp ce primea îngrijiri din partea medicilor.

Câștigătoarea meciului dintre Suedia și Ucraina va juca în sferturile de finală de la EURO 2020 împotriva Angliei, care s-a calificat, pe Wembley, împotriva Germaniei, scor 2-0.

Suedia s-a calificat de pe primul loc din grupa E, din care au mai făcut parte Spania, Slovacia și Polonia, în timp ce Ucraina a terminat pe locul 3 grupa C, din care au mai făcut parte Austria, Olanda și Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT
Tags: