Sport

Accidentare horror în Universitatea Craiova – Sepsi: Roguljic a fost scos pe targă de pe teren. Video

Debutul partidei dintre Universitatea Craiova și Sepsi a fost marcat de o accidentare horror suferită de Ante Roguljic, care a fost scos cu targa de pe teren.
15.07.2022 | 22:18
Accidentare horror in Universitatea Craiova  Sepsi Roguljic a fost scos pe targa de pe teren Video
Accidentare horror a lui Roguljic în Universitatea Craiova - Sepsi. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

În minutul 22 al confruntării de pe „Ion Oblemenco”, Ante Roguljic a avut un duel cu Andres Dumitrescu și a căzut rău pe gazon, având nevoie de intervenția medicilor.

Accidentare horror a lui Roguljic în Universitatea Craiova – Sepsi

Ante Roguljic a suferit o accidentare horror în duelul dintre Universitatea Craiova și Sepsi, iar mijlocașul oltenilor a fost scos cu targa de pe teren, după ce a primit îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Craiovei a încercat să revină și să stea în picioare, dar nu a reușit, strângând cu dinții din tricou, semn că durerea resimțită era foarte mare.

Laszlo Balint nu a așteptat și a efectuat prima schimbare, introducându-l pe Gustavo în teren, în timp ce Roguljic era transportat către o ambulanță. Croatul va fi dus la spital, unde va efectua o serie de cercetări amănunțite în urma impactului dur pe care l-a avut.

ADVERTISEMENT

La trei minute distanță de la intrarea pe teren, Gustavo a deschis scorul pentru olteni cu capul după o centrare perfectă trimisă de Andrei Ivan.

VEZI VIDEO AICI

Laszlo Balint, îngândurat înaintea meciului cu Sepsi OSK

Laszlo Balint a vorbit înainte de meciul cu Sepsi și a recunoscut că se teme de covăsneni, mai ales că aceștia vin după câștigarea SuperCupei României cu CFR Cluj, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

„Debutul ne-a scos în faţă o echipă în formă, incomodă, care şi-a demonstrat forţa, a avut rezultate foarte bune, a câştigat două trofee în ultima perioadă, are un antrenor care şi-a pus amprenta pe unde a fost.

Ne-am pregătit bine şi suntem hotărâţi să dăm totul pentru victorie. Am mers pe continuitate în sistemul de joc, deşi anumite principii s-au schimbat, nu modificiări radicale, pe momentul de posesie şi pe non-posesie, şi vreau să văd aceste schimbări în acest meci”.

ADVERTISEMENT

„Orice început este dificil, aşa că va conta mult atitudinea, echipele nu au ritm, detaliile şi starea de spirit pot face diferenţa.

Nu am emoţii, ci preocupări, îmi doresc enorm să debutez cu un rezultat bun, pe stadionul nostru, cu gândul acesta mă culc şi mă trezesc”, a mai spus Laszlo Balint în cadrul unei conferințe de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,88 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: