Premier League

Accidentare horror în Wolverhampton – Liverpool! Rui Patricio a ieşit pe targă, comoţionat. Care este starea portarului. Video

16.03.2021 | 00:13
Accidentare horror in Wolverhampton  Liverpool Rui Patricio a iesit pe targa comotionat Care este starea portarului Video
ADVERTISEMENT

Rui Patricio, portarul portughez al lui Wolverhampton a căzut secerat pe gazonul de pe Molineux, după un contact cu fundașul Conor Coady, coechipierul său.

Primele veşti după accidentarea lui Rui Patricio

UPDATE, 16 martie, ora 00:21 / Conform BBC, Nuno Espirito Santo, antrenorul lui Wolverhampton, a anunţat că starea lui Rui Patricio este bună. Acesta a stat de vorbă cu portartul portughez şi îşi aducea aminte faza în care a fost accidentat.

ADVERTISEMENT

“Este ok. S-a lovit cu capul de genunchiul lui Coady. Am stat de vorbă cu el şi totul este bine. În situaţii de genul acesta, mereu te îngrijorezi, mai ales când este o accidentare de acest gen. Se va recupera. Îşi aduce aminte ce s-a întâmplat”, a anunţat Nuno Espirito Santo.


Acțiunea s-a petrecut în minutul 86 al partidei dintre echipa lui Patricio și Liverpool, la scorul de 1-0 pentru oaspeți. Portughezul a primit timp de minute bune îngrijiri pe gazon, din partea medicilor.

ADVERTISEMENT

Nuno Espirito Santo l-a schimbat pe portar cu rezerva John Ruddy, deși epuizase cele trei schimbări disponibile. Acest lucru a fost posibil datorită noii reguli care permite modificări suplimentare, în cazul fotbaliștilor comoționați.

Accidentare horror în Wolverhampton – Liverpool! Rui Patricio, accidentat de Conor Coady

Deși meciul curgea spre o înfrângere a echipei sale, pentru portughezul Rui Patricio adevăratele probleme au apărut în minutul 86 al meciului dintre Wolverhampton și Liverpool. Goalkeeperul s-a ciocnit atunci cu fundașul Conor Coady.

ADVERTISEMENT

Patricio s-a lovit puternic la cap și a avut nevoie de îngrijiri din partea medicilor prezenți la arena Molineux. Nu mai puțin de 15 minute i-au acordat aceștia îngrijiri portughezului, înainte ca partida să poată fi reluată.

Antrenorul Nuno Espirito Santo a profitat de regula proaspăt introdusă în Premier League, care permite efectuarea de modificări suplimentare, în cazul fotbaliștilor comoționați.

ADVERTISEMENT

Un alt jucător al lui Wolverhampton, Raul Jimenez, este în continuare absent de pe gazon după ce s-a accidentat grav în urma unei ciocniri cap în cap cu David Luiz, fundașul brazilian al lui Arsenal.

Reacţii după accidentarea lui Rui Patricio

“Îi doresc tot binele din lume lui Rui. Sper că nu este o accidentare prea gravă. Viaţa este mult mai importantă în aceste momente”, a spus Diogo Jota.

“A fost o situaţie foarte urâtă. Am vorbit cu cei din staff-ul lui Wolves şi erau pozitivi. A fost un şoc pentru toţi”, a adăugat Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT