Fotbal intern

Accidentare horror la un meci din România. Diagnostic grav pentru Denis Brînzan. Update. Va fi supus la 3 operaţii de urgenţă. Foto

26.11.2018 | 07:45
Denis Brînzan, căpitanul echipei Pandurii Târgu Jiu, după accidentarea horror suferită în meciul din Liga a 2-a din România

La meciul dintre ASU Politehnica Timişoara şi Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, din Liga a 2-a din România, a avut loc o accidentare horror. În minutul 12 al întâlnirii, la un duel pentru balon, Denis Brînzan (21 de ani) a fost faultat grav de Vidrăşan. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!


UPDATE. 26 noiembrie, ora 07.45. Denis Brînzan s-a accidentat grav în meciul disputat de ASU Politehnica Timişoara cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, iar diagnosticul este teribil pentru căpitanul gorjenilor. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost transportat de urgenţă la spitalul din Timişoara, unde s-au efectuat mai multe investigaţii medicale şi i s-au acordat îngrijiri specifice accidentării. Astfel, jucătorul de la Pandurii a aflat că traumatismul suferit a fost unul sever şi că are fracturate mai multe oase ale feţei.

Medicii care l-au controlat pe Denis Brînzan au stabilit că fotbalistul a suferit un traumatism cranio-facial cu fractură perete lateral orbită dreapta, fractură perete lateral şi anterior cu înfrunare sinus maxilar drept, fractură maxilo-malara dreapta, echimoză suborbitară dreapta şi emfizem reguiune zigomatică dreapta hemosinus drept”, apare în comunicatul emis de Pandurii.

Mai mult, medicii i-au transmis lui Denis Brînzan că va trebui să suporte mai multe operaţii la faţă după multiplele fracturi suferite în meciul ASU Politehnica Timişoara – Pandurii Târgu Jiu. “Este o accidentare gravă, sunt trei fracturi, una de piramidă nazală, una de pomete şi una de maxilar şi vor necesita trei operaţii în perioada următoare”, a spus fotbalistul în vârstă de 21 de ani.


Căpitanul formaţiei Pandurii Târgu Jiu a fost lovit în plină figură de mijlocaşul echipei ASU Politehnica Timişoara, iar primul a căzut secerat pe gazon. Brînzan a avut nevoie de intervenţia medicilor, doar că Ambulanţa care se afla la stadion nu era dotată cu tot ce trebuia. Astfel, fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost nevoit să aştepte o a doua Ambulanţă. Căpitanul gorjenilor a aşteptat 20 de minute întins pe gazon cu un guler cervical.

Denis Brînzan, accidentare horror la un meci din România

Denis Brînzan a comentat în legătură cu accidentarea gravă suferită în meciul ASU Politehnica Timişoara – Pandurii Târgu Jiu şi a explicat cum a reuşit să treacă peste acel moment.  ”Acum pare că sunt ceva mai bine, dar să vedem cum va fi dimineață. Cert este că m-am ales cu trei fracturi, una de piramidă nazală, una de pomete și una de maxilar așa că vor urma trei operații. Mă doare, dar sper să trec cu bine peste acest moment.

Știu că a fost o minge lungă spre portar, eu am sărit la cap pentru a degaja, moment în care am simțit o puternică lovitură în față și m-am prăbușit. Nu știu cine m-a lovit și nici nu contează. Nu a fost un fault intenționat. Imediat după incident mi s-a pus o branulă, mi s-a luat tensiunea după care mi-au pus un guler cervical. Și atât. A trebuit să aștept să vină o a doua Salvare. Am așteptat, cred că 15-20 de minute, nici nu mai știu, ca să vină. Apoi, doctorii de acolo mi-au schimbat gulerul cervical, după care m-au transportat la spital”, a spus Brînzan pentru o emisiune de sport.

Denis Brînzan în autocarul lui Pandurii Târgu Jiu după accidentarea suferită în meciul din Liga 2