Accidentare horror pentru Danny Welbeck în Arsenal – Sporting. Video

Alin Miu   
in Europa League
08/11/2018, 23:14
Accidentare horror pentru Danny Welbeck în Arsenal – Sporting. Video
Accidentare horror pentru Danny Welbeck în Arsenal - Sporting

Danny Welbeck a suferit o accidentare horror în minutul 25 al meciului Arsenal – Sporting, contând pentru etapa a patra din grupele Europa League. 

Faza s-a petrecut chiar într-un moment în care Welbeck încerca să marcheze. Atacantul lui Arsenal a căzut rău însă imediat după ce a lovit mingea cu capul, fracturându-și glezna. Cinci minute a primit Welbeck îngrijiri medicale, până când a fost înlocuit în minutul 30.

Accidentare horror pentru Danny Welbeck în Arsenal – Sporting


Welbeck a părăsit terenul pe targă, iar la puțin timp de la momentul impactului a avut nevoie pentru câteva secunde și de masca de oxigen pentru a putea rezista durerii cumplite. Jucătorii lui Arsenal și-au pus mâinile în cap după ce au realizat cât de gravă este accidentarea colegului lor.

Reactie colegi Welbeck
Reactie colegi Welbeck

Ajuns la 27 de ani, Welbeck marcase cinci goluri pentru Arsenal în actuala stagiune, oferind totodată un assist. Chiar dacă nu prea le-a putut lua fața lui Lacazette și lui Aubameyang în campionat, Welbeck a prins minute bune în Europa League și în Cupa Ligii Angliei, acolo unde a înscris de altfel patru dintre cele cinci goluri ale sale.

Atacantul va sta acum cel puțin patru luni în afara gazonului dacă diagnosticul se va confirma.

Deși nu a făcut niciodată pasul pe care englezii îl așteptau, Welbeck a reușit să strângă 42 de selecții la prima reprezentativă, marcând 16 goluri. La Arsenal joacă din 2014, atunci când a fost transferat de la Manchester United pentru 20 de milioane de euro.

Închide ×