Fotbal international

Accidentare HORROR pentru Zlatan! Dublă ruptură de ligamente!

UPDATE. Sky Sports anunţă că Zlatan Ibrahimovic va lipsi tot restul sezonului din cauza accidentării la genunchi, suferite la meciul cu Anderlecht. Conform datelor oferite de medici, Ibrahimovic...
22.04.2017 | 11:30

UPDATE. Sky Sports anunţă că Zlatan Ibrahimovic va lipsi tot restul sezonului din cauza accidentării la genunchi, suferite la meciul cu Anderlecht. Conform datelor oferite de medici, Ibrahimovic este suspect de dublă ruptură ale ligamentelor genunchiului drept.

jim

Zlatan Ibrahimovic a suferit o accidentare teribilă în returul din sferturile Ligii Europa cu Anderlecht. Manchester United s-a calificat după prelungiri cu 2-1, dar Mourinho a plătit un preţ destul de mare pentru această calificare. 

Atacantul suedez în vârstă de 35 de ani s-a accidentat în minutul 90 al meciului. Zlatan a călcat greşit, iar accidentarea a fost suferită în zona genunchiului. Conform presei din Anglia, Ibra ar avea o leziune la ligamente, fapt ce ar putea însemna finalul cariererei sale.

După meci, Mourinho s-a declarat foarte îngrijorat de leziunea lui Zlatan: “Vreau să aştept, dar nu sunt încrezător în privinţa celor doi. Vreau să încerc să fiu optimist, dar nu sunt. Nu cred că accidentările sunt minore, dar prefer să aştept până când toate investigaţiile vor fi făcute vineri”

ffffe

Contractul lui Zlatan expiră la finalul acestei stagiuni şi nu e sigur că îşi va prelungi înţelegerea cu Manchester United. Suedezul are mai multe oferte din MLS.

18.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Zlatan Ibrahimovic