Sport

Leonardo Spinazzola și-a rupt tendonul lui Ahile în Belgia – Italia 1-2 și ar putea lipsi un an. Colegii i-au dedicat un cântec în avion. Video

Leonardo Spinazzola s-a accidentat în timpul meciului dintre Belgia și Italia.
03.07.2021 | 02:53
Leonardo Spinazzola sia rupt tendonul lui Ahile in Belgia  Italia 12 si ar putea lipsi un an Colegii iau dedicat un cantec in avion Video
Accidentare în Belgia - Italia! Leonardo Spinazzola a ieșit în lacrimi de pe teren. Sursă foto: twitter.com
ADVERTISEMENT
02-07-2021
23:53

Jucătorii Italiei au scandat numele lui Spinazzola în avion

Colegii au încercat să îi îndulcească suferința lui Leonardo Spinazzola. În avionul de întoarcere de la Munchen, fotbaliștii lui Roberto Mancinii au cântat, scandând numele fundașului de la AS Roma.

02-07-2021
21:51

Spinazzola ar putea lipsi un an de pe gazon

Vești din ce în ce în ce mai proaste pentru Spinazzola. Conform jurnalistului italian Adriano Del Monte, fundașul în vârstă de 28 de ani ar putea lipsi de pe teren timp de 12 luni.

02-07-2021
21:29

Spinazzola și-a rupt tendonul lui Ahile

Verdict dur în privința lui Leonardo Spinazzola. Conform Sky Sport Italia, citaț de jurnalistului italian Fabrizio Romano, fundașul lui AS Roma și-a rupt tendonul lui Ahile și va lipsi o perioadă îndelungată de pe teren.

Mijlocașul italian s-a accidentat în urma unui sprint, când a simțit că nu mai poate continua să alerge. A făcut semn către selecționer să îl înlocuiască, după care s-a prăbușit pe teren.

Leonardo Spinazzola a început să plângă de durere, în timp ce fanii Italiei priveau către el îngrijorat, fotbalistul lui AS Roma fiind unul dintre jucătorii de bază ai selecționatei lui Roberto Mancini.

ADVERTISEMENT

Leonardo Spinazzola a ieșit în lacrimi de pe teren

Leonardo Spinazzola s-a accidentat singur în minutul 79 al duelului dintre Italia și Belgia și a fost scos pe targă, fiind înlocuit în cele din urmă cu Emerson, fundașul lui Chelsea.

Mijlocașul lui AS Roma a sprintat, însă s-a oprit brusc din alergat și a făcut semn către banca tehnică să fie schimbat, după care s-a prăbușit pe teren, iar camerele video au surprins momentul când plângea de durere.

ADVERTISEMENT

Spinazzola a ratat un singur meci la EURO 2020 pentru Italia, împotriva Țării Galilor, când naționala țării sale era deja calificată în fazele superioare ale competiției.

Leonardo Spinazzola a jucat și în ultimul meci al Italiei, împotriva Austriei, scor 2-1, care s-a jucat în 120 de minute, după ce în timpul regulamentar scorul a fost egal.

ADVERTISEMENT

Spinazzola a revenit după o accidentare chiar la meciurile Italiei

Leonardo Spinazzola a ratat finalul campionatului din Serie A, după ce s-a accidentat în minutul 37 al duelului cu Manchester United, din semifinalele Europa League, scor 2-6.

Astfel, Spinazzola a ratat ultimele 5 meciuri din Serie A, dar și returul împotriva „diavolilor roșii”, revenind pe teren chiar la meciurile naționalei Italiei.

ADVERTISEMENT

Prima partidă la care a fost prezent a fost meciul amica cu Cehia, scor 4-0, când a jucat 60 de minute, iar apoi a jucat tot meciul împotriva Turciei, fiind chiar meciul de debut de la EURO 2020.

Din sezonul 2019-2020, Leonardo Spinazzola este fotbalistul lui AS Roma, care l-a adus de la Juventus, unde nu prindea prea multe meciuri.

În primul sezon jucat pentru romani, Spinazzola a marcat un gol și a dat două pase decisive, în 24 de meciuri, în timp ce în sezonul recent încheiat, acesta a marcat 2 goluri și a oferit 4 assist-uri, în 27 de meciuri jucate pentru romani.

  • 26.000.000 de euro este cota de piață a lui Leonardo Spinazzola, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: