Sport

Accidentare în FCSB – Hermannstadt. Nicolae Dică a fost nevoit să schimbe un jucător transferat recent. Video

Bogdan Rusu (32 de ani), atacantul FCSB, s-a accidentat în ultimul minut al primei reprize a meciului cu AFC Hermannstadt. Acesta a fost înlocuit cu David Miculescu.
28.08.2022 | 23:05
Accidentare in FCSB  Hermannstadt Nicolae Dica a fost nevoit sa schimbe un jucator transferat recent Video
Bogdan Rusu nu a reușit niciun gol în acest sezon din SuperLiga pentru FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Vești proaste pentru Nicolae Dică în finalul primei reprize cu Hermannstadt. FCSB poate rămâne fără unul dintre puținii atacanți pe care îi are în lot în acest moment.

Bogdan Rusu, accidentare în finalul primei reprize din FCSB – Hermannstadt

Bogdan Rusu a reușit o pasă de gol pentru Dawa, la faza din care FCSB a egalat în minutul 34. Însă atacantul venit de la CS Mioveni nu a terminat prima repriză pe teren.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 32 de ani s-a accidentat în minutul 45 și a primit îngrijiri medicale pe teren și în afara lui. Rusu era vizibil afectat și nu a putut pune piciorul jos.

Se pare că fostul jucător al lui CS Mioveni a acuzat dureri la metatarsian și a fost schimbat la pauză.

ADVERTISEMENT

Bogdan Rusu, înlocuit la pauză cu David Miculescu

Dovadă că accidentarea este una serioasă este faptul că Nicolae Dică a decis să îl înlocuiască pe Bogdan Rusu la pauză cu David Miculescu.

Rusu a ieșit pe brațe până la cabine și a evitat să pună piciorul drept în pământ, iar grimasele de durere se puteau observa pe chipul său.

ADVERTISEMENT

Vârful nu a reușit niciun gol la FCSB în cele 5 meciuri și are doar un assist la golul lui Andrei Cordea cu Dunajska Streda. Pentru CS Mioveni a marcat o „dublă” împotriva lui CFR Cluj.

Andrea Compagno ar putea fi salvarea lui Nicolae Dică

Andrea Compagno a vorbit pentru FANATIK despre transferul la FCSB: Pot să vă spun că încă nu am semnat, dar nu cred că vor fi probleme. Eu nu sunt implicat în negocieri, agentul meu se ocupă de tot. Gândul meu este doar la ceea ce am de făcut pe teren. 

ADVERTISEMENT

Sunt şanse şi cred că se va face imediat, dar mai multe pot să vă spun după ce voi semna. Deocamdată nu este nimic clar şi mi-ar fi greu să vorbesc. Nu văd să fie probleme, dar asta o să vedem.

Gigi Becali a dezvăluit că va plăti 1,5 milioane de euro pentru transferul atacantului italian de la FC U Craiova 1948. Vârful de 26 de ani este golgheterul la zi din SuperLiga, cu cinci goluri în șapte meciuri.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,55 este cota pentru „2 solist” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT