Sport

Accidentare îngrozitoare a unui luptător de MMA! Adversarul s-a speriat când l-a văzut ce a pățit. Video

07.01.2019 | 19:39
Accidentare ingrozitoare a unui luptator de MMA Adversarul sa speriat cand la vazut ce a patit Video

Jonathan King, un luptător amator de MMA, a suferit o accidentare îngrozitoare în timpul unei lupte ce a avut loc în weekend-ul recent încheiat. Paradoxal, totul s-a întâmplat fără a fi lovit de adversarul său. 

Luptătorul și-a lovit rivalul în genunchi, iar apoi piciorul său a cedat spre uimirea tuturor celor prezenți în sală, inclusiv a adversarului, care nu a putut urmări prea mult timp imaginile șocante. Chiar dacă intervenția medicilor nu s-a făcut cu rapiditate, totul s-a terminat cu bine în cele din urmă pentru Jonathan King, anunțul fiind făcut chiar de medicul care s-a ocupat de operația sa.

Accidentare îngrozitoare a unui luptător de MMA

“Jonathan a ieșit de la recuperare în această dimineață. Operația a decurs foarte bine, iar terapia de refacere fizică începe de mâine dimineața și ar putea fi capabil să călătorească spre casă în această săptamână”

O accidentare asemănătoare a suferit și campionul mondial Anderson Silva într-un meci disputat împotriva lui Chris Weidman. Silva, care este considerat unul dintre cei mai buni luptători din istoria UFC, căuta revanșa în fața lui Weidman, după ce acesta îl învinsese prin KO în prima lor luptă. Totuși, nici cel de-al doilea meci nu s-a terminat bine pentru el, suferind același gen de accidentare pe care King a suferit-o sâmbătă. Anderson Silva a avut nevoie de peste 12 luni pentru a se reface, însă nu a mai revenit niciodată la forma care l-a consacrat, pentru el urmând alte înfrângeri, cu Michael Bisping și Daniel Cormier.