Sport

Lovitură pentru Toni Petrea înainte de FCSB – Farul. Un titular are ruptură! Exclusiv

FANATIK a aflat că Toni Petrea l-a pierdut pe fundașul stânga, Risto Radunovic, care a suferit o ruptură musculară, iar Sorin Șerban, preferatul lui Gigi Becali, va fi titular în bandă.
26.02.2022 | 18:59
Lovitura pentru Toni Petrea inainte de FCSB  Farul Un titular are ruptura Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că FCSB l-a pierdut pe fundașul stânga Risto Radunovic înainte de meciul cu Farul Constanța.

Risto Radunovic a jucat în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 19 partide și a fost titular în banda stângă a FCSB, chiar dacă nu este unul dintre preferații lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Sorin Șerban, preferatul lui Gigi Becali, are șansa să joace titular la FCSB

FANATIK a aflat că Risto Radunovic a suferit o ruptură musculară, așa că Sorin Șerban ar putea fi titular cu Farul Constanța, mai ales că patronul FCSB-ului a declarat că vrea să îl vadă la lucru pe jucătorul U21 revenit după o accidentare.

Fundașul stânga a revenit pe gazon în meciul cu Academica Clinceni (n.r. 9 februarie 2022) după o pauză de cinci luni și a fost folosit și cu Chindia Târgoviște timp de 45 de minute, când a dat și o pasă de gol.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci cu CS Mioveni însă, Șerban a avut un joc destul de slab și a fost schimbat la pauză. A fost prima partidă ca titular pentru el, după revenire.

Risto Radunovic riscă să rateze și playoff-ul

Din informațiile FANATIK, Risto Radunovic ar putea să rateze restul sezonului, însă va depinde foarte mult cum va decurge recuperarea muntenegreanului.

ADVERTISEMENT

Sezonul regular se încheie pentru FCSB cu meciul din etapa a 30-a împotriva lui FC Voluntari, pe data de 6 martie, iar playoff-ul va începe o săptămână mai târziu.

Prin urmare, este aproape clar că Risto Radunovic o să rateze și meciurile amicale cu naționala Muntenegrului de la finalul lunii martie.

ADVERTISEMENT

Sorin Șerban, noul favorit al lui Gigi Becali: „Va ajunge mare fotbalist! Îmi place mult de el”

Gigi Becali e convins că Sorin Șerban ar putea fi următoarea mare lovitură pe piața transferurilor a FCSB în anii viitori și este unul dintre preferații patronului FCSB.

„Am zis că vreau să fie Șerban pe bancă pentru că are 21 sau 22 de ani. Și acum am vorbit cu MM. Din punctul meu de vedere, eu zic că va ajunge mare fotbalist. E posibil să mă înșel. Îl văd titular în locul lui Radunovic, dar pentru că ei nu vor niciunul, nu forțez nici eu. 

Fac un compromis, sunt ei acolo, muncesc împreună, nu pot să impun totul. Dar la un moment dat trebuie să impun pentru că ăsta are 21 de ani și cred că va ajunge mare fotbalist! De ce? N-are emoții deloc, driblează, pasează, iese din apărare cu mingea la picior… Îmi place foarte mult de el!”, a dezvăluit Gigi Becali, la Digi Sport Special.

  • 19 meciuri a jucat Risto Radunovic la FCSB în acest sezon
  • 1.400.000 de euro e cota fundașului stânga conform Transfermarkt

ADVERTISEMENT