Fotbal international

Accidentare teribilă în Portugalia! Un fundaș de la FC Porto a ajuns direct la spital. Video

05.02.2021 | 08:41
Accidentare teribila in Portugalia Un fundas de la FC Porto a ajuns direct la spital Video
ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta al echipei FC Porto, Nanu, a ajuns direct la spital după o accidentare groaznică în meciul cu Belenenses, din etapa a 17-a a campionatului Portugaliei.

În ultimele minute ale întâlnirii de la Lisabona, jucătorul din Guineea-Bissau s-a ciocnit violent cu portarul advers, rusul Stanislav Kritsiouk, ieșit să boxeze balonul.

ADVERTISEMENT

Nanu a rămas întins pe gazon fără să mai miște, iar ceilalți fotbaliști prezenți pe teren cât și arbitrul de centru au cerut imeduat intervenția echipei medicale.

Transportat la spital, fundașul lui FC Porto este în afara oricărui pericol

Fundașul dreapta al celor de la FC Porto a rămas minute bune întins pe gazon și primind îngrijiri medicale înainte de a fi urcat în ambulanță și transportat de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului francez L’Equipe, internaționalul din Guineea-Bissau în vârstă de 26 de ani se afla în stare de șoc în momentul în care a fost transportat cu ambulanța.

După meci, coechipierul său, Pepe, fost jucător la Real Madrid, a anunţat care este starea lui Nanu: ”Doctorii ne-au spus că este bine şi că este conştient. Îi doresc recuperare rapidă”.

ADVERTISEMENT

FC Porto a terminat la egalitate întâlnirea cu Belenenses, scor 0-0, și se află pe locul secund în clasamentul din Portugalia, cu 39 de puncte, la trei puncte în urma liderului Sporting Lisabona, care are și un meci mai puțin disputat.

În urmă cu doar câteva zile, o accidentare horror a avut loc la un meci din Brazilia, portarul fiind lovit cu talpa în plină față de un adversar. Imaginile sunt cu adevărat înfricoșătoare, însă jucătorul a scăpat mult mai ieftin decât se părea la prima vedere.

ADVERTISEMENT

Fotbalul sud-american a mai trecut printr-o accidentare groaznică în toamna anului trecut, atunci când fundașul columbian al celor de la Bayer Leverkusen, Santiago Arias, s-a rupt în meciul cu Venezuela din preliminariile pentru CM 2022.

ADVERTISEMENT