Accidentare teribilă pentru Brănescu. Va rata tot sezonul

Eduard Popa   
in Dinamo
30/03/2018, 22:19
Accidentare teribilă pentru Brănescu. Va rata tot sezonul

În poarta „câinilor roşii” la începutul partidei cu Juventus a stat al treilea goalkeeper al lui Dinamo, Vlad Muţiu, care i-a luat locul panamezului Jaime Penedo, menajat după meciul jucat de naţionala sa în timpul săptămânii. 

Motivul pentru care Brănescu nu a fost utilizat de Bratu este unul trist pentru portarul împrumutat de la Juventus Torino. Acesta s-a accidentat la antrenamentul dinaintea partidei. “Brănescu s-a accidentat la antrenamentul de ieri, are o ciupitură de menisc. Sezonul e încheiat pentru el”, a declarat Ionel Dănciulescu, la TV Telekom Sport.

Brănescu nu s-a impus la Dinamo

Portarul a dispărut din primul “11” al lui Dinamo după greşelile comise în meciul din finalul sezonului regulat cu Concordia Chiajna, 4-3, când a gafat la toate golurile primite de echipa sa. Goalkeeper-ul de 24 de ani a fost împrumutat de Juventus Torino la Dinamo în vara lui 2016, însă a apărat în doar 24 de meciuri în toate competiţiile. În această vară, împrumutul său în România va lua sfârşit.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×