Sport

Accidentare horror în U Craiova – UTA! Erico și Koljic s-au dat cap în cap. A fost nevoie de intervenția medicilor

Erico și Elvir Koljic s-au ciocnit violent cap în cap, iar fundașul brazilian a suferit o accidentare horror, fiind nevoie de intervenția medicilor pentru a-i acorda primul ajutor.
14.12.2021 | 21:45
Accidentare horror in U Craiova  UTA Erico si Koljic sau dat cap in cap A fost nevoie de interventia medicilor
ADVERTISEMENT

În minutul 50 al partidei, la o fază aparent banală, Elvir Koljic și Erico s-au lovit cap în cap, moment în care ambii jucători s-au prăbușit la pământ, fiind nevoie de intervenția urgență a medicilor.

Erico și-a spart nasul, iar medicii au făcut semn spre Laszlo Balint să îl înlocuiască, deși fundașul brazilian cerea în mod repetat să revină pe teren.

ADVERTISEMENT

Accidentare horror în U Craiova – UTA! Erico și Elvir Koljic s-au dat cap în cap

Erico și Elvir Koljic s-au lovit cap în cap, în ceea ce se putea transforma într-o accidentare horror în timpul duelului dintre Universitatea Craiova și UTA. În cele din urmă, ambii jucători și-au revenit, însă atacantul din Bosnia a fost scos de către Laurențiu Reghecampf.

Vestea bună pentru fanii olteni este că Elvir Koljic a ieșit pe picioare de pe teren, vizibil amețit în urma ciocnirii, însă poate să nu fie vorba despre o nouă accidentare a lui.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram a fost jucătorul care l-a înlocuit pe Elvir Koljic, decizia fiind luată imediat de Laurențiu Reghecampf.

De cealaltă parte, Erico s-a ales cu nasul spart în urma ciocnirii, iar medicii făceau semn spre banca tehnică să îl schimbe pe fundașul brazilian.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a vrut să fie schimbat și i-a făcut semn antrenorului că este în regulă și că poate continua meciul, ceea ce s-a și întâmplat, deși, în primă fază, el a părut cel mai afectat de lovitură.

Elvir Koljic a plecat direct spre spital

Elvir Koljic a plecat imediat spre spital pentru mai multe controale după lovitura suferită, iar suporterii Universității Craiova speră să nu îl piardă din nou pe atacantul bosniac.

ADVERTISEMENT

Koljic a suferit mai multe accidentări de-a lungul sezoanelor la Craiova, tocmai în momente bune, în care marca goluri și în care prindea meciuri în naționala Bosniei.

În actualul sezon, Elvir Koljic a înscris două goluri pentru Universitatea Craiova, unul în duelul cu Rapid, scor 2-1 și unul împotriva lui FC Botoșani, scor 2-2.

Totodată, Koljic a marcat și în duelul din Cupa României cu ACS Filiași, scor 3-0, dar și în meciul cu Baia Mare, scor 4-0.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – U Craiova: 1,98 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT