Premier League

Andre Gomes, accidentare groaznică în Everton-Tottenham: “Dumnezeule, îi atârnă piciorul!”. Verdictul medicilor: operație de urgență. VIDEO+FOTO

04.11.2019 | 08:07
Accidentarea lui Andre Gomes
ADVERTISEMENT

Partida dintre Everton și Tottenham a adus o accidentare horror a lui Andre Gomes, care și-a rupt piciorul după un duel cu Serge Aurier, dar Heung-Min Son a fost eliminat pentru că el a produs faza în care mijlocașul s-a dezechilibrat. Partida a fost prelungită cu 12 minute după ce medicii au intervenit de urgenţă.


UPDATE, 4 noiembrie, ora 08:08 / Clubul Everton a anunțat că atacantul Andre Gomes a suferit o fractură cu dislocare la gleznă, iar portughezul va fi suspus luni unei intervenții chirurgicale.

ADVERTISEMENT

UPDATE 3 noiembrie, ora 21:46 / Au apărut primele imagini cu piciorul lui Andre Gomes, după accidentarea din meciul cu Tottenham. Mai mult, pe Twitter a apărut şi o imagine horror şi fanii lui Gomes susţin că este fotbalistul lui Everton, dar informaţia este una falsă. (VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS)

Prima imagine cu piciorul lui Andre Gomes
Prima imagine cu piciorul lui Andre Gomes

 


Accidentarea horror al lui Andre Gomes a îngrozit Twitter-ul

Accidentarea lui Andre Gomes a fost terifiantă, iar mijlocașul venit de la Barcelona a avut nevoie de mască de oxigen. Fanii de pe Twitter au reacționat imediat când au văzut primele imagini și filmulețele cu piciorul rupt al lui Gomes. Suporterii lui Everton au izbucnit imediat pe rețelele de socializare și l-au „pus la zid” pe Son: „Este vina lui Son. A intrat intenționat și sper ca o comisie de disciplină să analizeze filmulețele dinaintea accidentării și să facă dreptate pentru Andre Gomes!”, “Pur şi simplu nu pot să mă uit. Îmi vine să plâng”, “Niciodată nu am văzut aşa ceva. E o traumă”, “Şocant ce se întâmplă la Everton – Tottenham”.

ADVERTISEMENT

„Am rămas traumatizat! Nu am văzut niciodată o accidentare atât de urâtă. Sper ca Andre Gomes să mai poată juca fotbal vreodată”, „Dumnezeule, îi atârnă piciorul!”, a fost reacția unui alt fan. „Son a făcut cu răutate faultul și sper să fie aspru pedepsit pentru gestul său. Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul lui Andre Gomes”, a mai scris un alt fan al lui Everton.

  • 26 de ani a împlinit Andre Gomes pe 30 iulie

 

Motivul pentru care a fost eliminat Son

Heung-Min Son a fost eliminat deși nu el i-a rupt piciorul lui Andre Gomes, ci Serge Aurier. Arbitrul și-a motivat decizia prin prisma faptului că atacantul lui Tottenham l-a pus în pericol pe mijlocașul lui Everton și dacă nu era intervenția lui, Andre Gomes nu s-a mai fi ciocnit cu Aurier. În momentul accidentării, Tottenham conducea cu 1-0 prin golul înscris de Dele Alli în minutul 63.

ADVERTISEMENT

Everton a egalat în minutul 97 prin turcul Cenk Tosun, iar fanii formației i-au huiduit pe arbitri la sfârșitul partidei pentru accidentarea pe care a suferit-o Andre Gomes, mijlocaș venit de la FC Barcelona.

  • 28.000.000 de euro este cota de piață a lui Andre Gomes, conform transfermarkt.com
Tags: