Fotbal intern

Accidentarea lui Dragoş Nedelcu e serioasă! E obligat să joace cu mască. Foto

18.08.2018 | 15:39
Accidentarea lui Dragos Nedelcu e serioasa E obligat sa joace cu masca Foto

Accidentarea lui Dragoş Nedelcu e serioasă. Mijlocaşul central în vârstă de 21 de ani a fost rănit în zona feţei după ce a fost lovit în plină figură de un obiect aruncat din tribune, chiar din zona destinată suporterilor vicecampioanei României. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

În momentul în care FCSB a primit lovitura de la 11 metri pentru un henţ făcut de un fotbalist în meciul cu Hajduk Split, scor 2-1, în manşa retur a turului 3 preliminar al Europa League, jucătorii s-au adunat în careul de 16 metri al oaspeţilor pentru a se bucura după golul înscris de Harlem Gnohere. Dragoş Nedelcu a fost ţinta unui sporter al “roş-albaştrilor”, care l-a nimerit direct în faţă pe apărătorul lui Nicolae Dică.

Accidentarea lui Dragoş Nedelcu e serioasă

Dragoş Nedelcu s-a prăbuşit la pământ, iar acesta a cerut intervenţia staff-ului medical al FCSB-ului. Mijlocaşul transferat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanţa a fost scos de pe teren cu faţa plină de sânge şi a avut nevoie de minute bune de îngrijiri medicale. Înainte de FCSB – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, meci care va avea loc duminică, de la ora 18.00, în etapa a 5-a din Liga 1 Betano, Nicolae Dică a anunţat că Dragoş Nedelcu este nevoit să poarte o mască timp de două săptămâni. Medicul le-a transmis oficialilor “roş-albaştrilor” că fotbalistul are o fractură. Din ce am înţeles de la domnul doctor, cam două săptămâni trebuie să o poarte. Are o fractură, din ce am înţeles. Nu este foarte gravă, dar în jur de două săptămâni trebuie să poarte această mască“, a explicat tehnicianul vicecampioanei.

Meme Stoica i-a mulţumit lui Dragoş Nedelcu

Meme Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a vorbit şi el despre incidentul care l-a avut în prim plan pe Dragoş Nedelcu. Oficialul vicecampioanei României a ţinut să-i mulţumească mijlocaşului pentru că a jucat până în ultimul minut al meciului FCSB – Hajduk Split, scor 2-1, în condiţiile în care acesta l-a înlocuit pe Lucian Filip în minutul 15, după ce mijlocaşul a suferit o contractură. “Vreau să îi mulţumesc că a terminat meciul în picioare, deşi a fost lovit grav“, a spus Meme Stoica la o emisiune de sport

Bogdan Planic şi Dragoş Nedelcu la antrenamentul oficial susţinut înaintea meciului cu Sepsi. Mijlocaşul a purtat o mască specială
Dragoş Nedelcu a purtat o mască specială la antrenamentul FCSB-ului, după ce a fost accidentat în meciul cu Hajduk Split. S-a antrenat cot la cot cu Bogdan Planic, Filipe Teixeira şi Florinel Coman

UEFA poate lua măsuri contra FCSB-ului

UEFA ar putea să ia o măsură drastică împotriva FCSB-ului după ce Dragoş Nedelcu a fost lovit în faţă de obiectul aruncat de un fan al vicecampioanei Românie în minutul 52. Incidentul pe care l-au văzut toţi cei care au urmărit meciul FCSB – Hajduk Split a fost notat de observatorul meciului în raport, iar UEFA va deschide o anchetă. În cel mai fericit caz pentru gruparea finanţată de Gigi Becali, clubul va fi amendat de către oficialii forului european şi ar putea să joace următorul meci din Europa League de pe teren propriu fără spectator. Astfel, “roş-albaştrii” ar urma să evolueze în manşa a doua din play-off cu Rapid Viena, de pe 30 august, fără susţinerea fanilor dacă UEFA se va sesiza.

Rapid Viena este una dintre cele mai importante formaţii din Austria, iar în acest moment ocupă locul patru cu cinci puncte obţinute în primele trei runde din Bundesliga austriacă. Formaţia din capitală are 32 de titluri de campioană pe plan intern, pe lângă alte 14 Cupe ale Austriei.