Fotbal international

Neymar s-a ascuns de PSG! Ce nu au știut șefii clubului din Paris până astăzi despre accidentarea de anul trecut

03.03.2019 | 12:22
Neymar sa ascuns de PSG Ce nu au stiut sefii clubului din Paris pana astazi despre accidentarea de anul trecut

Brazilianul Neymar s-a ascuns de PSG! Șefii clubului din Paris și stafful medical al campioanei Franței nu au știut până astăzi adevărul în totalitate despre accidentarea suferită în februarie 2018. S-a scris mult despre fractura de al cincilea metatarsian de la piciorul drept, adică a degetului mic și despre faptul că aceasta a necesitat o intervenție chirugicală, efectuată de către medicul naționalei Braziliei la o clinică privată din țara natală.

Accidentarea lui Neymar din 2018 a fost mult mai gravă, dar jucătorul nu a spus nimic la PSG

Practic, perioada de indisponibilitate a celui mai scump transfer din istoria fotbalului s-a întins din februarie până în apropierea momentului plecării echipei naționale a Braziliei la turneul final al CM din Rusia. Neymar a revenit pe final de sezon la Paris, adică după aproape patru luni și a fost recuperat, făcând deplasarea cu echipa națională în Rusia, unde, însă, evoluțiile sale au fost destul de dezamăgitoare, el remarcându-se mai mult prin simulări și văicărelile după faulturile adversarilor.

Iată însă că Neymar a decis să dezvăluie acum, la ceva mai bine de un an, adevărata poveste a perioadei de indisponibilitate. A făcut-o pentru cel mai important post de televiziune din țara sa, O Globo, iar declarațiile sale au produs, cum era și de așteptat, multă stupoare la Paris, unde șefii campioanei Franței nu pot înțelege de ce a preferat vedeta echipei să ascundă lucruri deosebit de importante.

Neymar PSG. Doctorii de la Paris au știut doar de fractura de la degetul mic de la piciorul drept
Neymar PSG. Doctorii de la Paris au știut doar de fractura de la degetul mic de la piciorul drept

Ce a declarat brazilianul celui mai important post TV din țara sa

Și în momentul actual Neymar e accidentat și parcă e vorba de dublă din turnarea unui film, pentru că este o accidentare identică, la același deget mic de la piciorul drept, care l-a făcut să nu poată juca meciurile cu Manchester United din Champions League. Neymar explică însă că acum situația este mult mai bună decât cea de anul trecut.

“Anul trecut problema a fost mult mai serioasă, dar acest lucru l-a știut doar medicul echipei naționale. Pe lângă fractura de la degetul mic de la piciorul drept a mai existat, concomitent, o a doua accidentare, respectiv o ruptură a ligamentelor de la glezna aceluiași picior. Care era foarte dureroasă și cum glezna se reface mai greu a durat și chiar m-am temut că voi rata turneul final al CM din Rusia.” La Paris s-a lăsat liniște, nimeni de la PSG nu a dat nici o declarație, uluiți de faptul că Neymar a ținut ascunsă o problemă medicală atât de serioasă.