Fotbal intern

Accidentarea lui Nicuşor Bancu e mai gravă decât se credea! Ratează meciul cu FCSB şi nu numai! Veste proastă pentru Piţurcă

01.09.2019 | 00:14
Accidentarea lui Nicusor Bancu e mai grava decat se credea Rateaza meciul cu FCSB si nu numai Veste proasta pentru Piturca
Nicuşor Bancu accidentare

Accidentarea lui Nicuşor Bancu e una destul de serioasă! Căpitanul Craiovei a ieşit accidentat în repriza secundă a partidei dintre Universitatea Craiova şi FC Voluntari, câştigată în deplasare de olteni cu scorul de 2-1. Bancu a suferit o leziune musculară şi va rata nu doar meciurile naţionalei, ci şi primele trei partide ale lui Victor Piţurcă pe banca alb-albaştrilor, primul fiind cel cu FCSB! 

Nicuşor Bancu ratează meciul cu FCSB din cauza accidentării!

Concret, Bancu a efectuat un RMN în cursul zilei de sâmbătă şi a aflat cât va trebui să stea departe de gazon. O lună de zile a fost verdictul medicilor, aşa că oltenii vor trebui să se descurce fără căpitanul lor în următoarele trei partide din Casa Pariurilor Liga 1.

Primul este marele meci de orgoliu nu doar pentru olteni, ci mai ales pentru Piţurcă, împotriva celor de la FCSB de acasă (15 septembrie), iar apoi vor fi şi partidele cu Gaz Metan Mediaş (deplasare, 21 septembrie) şi Viitorul Constanţa (pe teren propriu, 28 septembrie).

Bancu, principala “marfă de export” a Craiovei

De-abia la finalul lunii următoare va reveni Bancu la antrenamente. Stafful celor de la echipa naţională a reacţionat prompt şi l-a convocat de urgenţă pe Florin Ştefan de la Sepsi Sf. Gheorghe pentru partidele cu Spania şi Malta de la începutul acestei luni.

Nicuşor Bancu este cotat la 2,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de. Este văzut de olteni drept principala “marfă de export” în acest moment, el fiind cel care ar urma să ia drumul străinătăţii în cazul unei oferte avantajoase. În ultima perioadă, Bancu a fost şi un titular obişnuit al postului de fundaş stânga la echipa naţională a României, pentru care a strâns 10 selecţii.